Ajánlatkérés/foglalás

Ajánlatkérés/foglalás

Időjárás

Tovább

Vendégkönyv

Szűcs Alán és Dr. Sinkó Erika
2013-02-11 20:53:09

Kedves Személyzet! Amit ígértek a weblapon és a szórólapon, az valóra vált: első pillanattól kezdve "törzsvendégnek" éreztük magunkat! Korrekt, nagyon udvarias és figyelmes kiszolgálásban volt részünk. Az ételek gusztusosak és talán ami a legfontosabb: nagyon finomak! A személyzet hozzáállása, segítőkészsége messze meghaladta elképzeléseinket. Profik! A szobák minden igényt kielégítenek, ráadásul a fürdőszoba tisztasága külön említést érdemel! Köszönjük szépen a Személyzetnek ezt a kellemes pár napot! Igazi feltöltődés volt Önöknél pihenni! A legjobbakat kívánjuk Önöknek, a mielőbbi viszontlátásig! Kedves Leendő Vendégek! Amennyiben eddig egy picit is hezitáltak, hová menjenek, nyugodtan válasszák a Hasik Hotelt! Szép környezet, mennyei falatok magas színvonalú kiszolgálás és teljes kikapcsolódás várja itt Önöket! Üdvözlettel: Szűcs Alán és Dr. Sinkó Erika

Tovább

Mikulás hétvége - 12 éves korig díjtalan!

Kedves Vendégeink! Nem kis munkánkba telt, de sikerült elérnünk, hogy a Mikulás – idén –  minden egyéb munkáját félretéve, Döbröntére látogat el először! Mivel már 6. éve állandó vendége szállodánknak, kétség nem fért hozzá, hogy a „hasikos” gyerekek kapják meg elsőként az ajándékokat!

HóemberMikuláshintó

Hagyományainkhoz híven, ez évben is szórakoztató és egyedi programokkal és óriási gyerekkedvezményekkelvárjuk a családokat!
A 12 év alatti gyerekeket ingyen látjuk vendégül!

Az ajánlat a 2017. december 1-3-i időszakra érvényes

A "Mikuláscsomag" tartalma:


A csomag ára 2 felnőtt részére (kategóriától függően):

Gyermekek részére (2 éjszakára, pótágyon, félpanziós ellátással):

2 szobás elhelyezéssel (két felnőtt és két 14 év alatti gyermek részére):

A Mikulás-hétvégi foglalásokra 30.000,-Ft előleget kérünk kedves Vendégeinktől.

Az előleg befizetése SZÉP kártyáról is történhet. Segédlet ITT!

Ajánlatot kérek / Foglalok

Feliratkozom az akció értesítőkre

Tovább

Közösségi média