Ajánlatkérés/foglalás

Ajánlatkérés/foglalás

Időjárás

Tovább

Vendégkönyv

Dr. Czeglédy Tamás
2012-11-15 21:24:49

Kedves Üzemeltetők, kedves Személyzet! Feleségemmel és két babánkkal (20 és 4 hónaposak) októberben töltöttünk 5 nagyon kellemes napot a szállodában. A bababarát jelzőt minden kétség nélkül megérdemlik, a játszószoba, a babyphone, a babaágyak és a babakád mind a kényelmet szolgálta, a személyzet mindig udvarias, előzékeny és segítőkész volt. A svédasztalos reggeli és vacsora európai színvonalú, a környék nyugodt és kiválóan alkalmas kisgyermekeseknek kirándulásra. Gratulálunk és barátainknak bátor szívvel ajánljuk a hotelt. Üdvözlettel: Dr. Czeglédy Tamás

Tovább

Téli relaxálás Hasik-módra

Akciós téli csomag, extra kedvezményes hosszabbítási lehetőséggel, szolgáltatásokra váltható kuponokkal és a téli Bakony varázsával! Honlapunkon, közvetlenül foglaló Vendégeink részére, hétköznapokra 10 % kedvezményt biztosítunjk!

Hasik Hotel - téli udvar várral

Az ajánlat 2017. december 3-tól 22-ig, ill. 2018. január 1-jétől március 4-ig évényes. Kiv. Valentin-hétvége (2018. február 09-11.).


A csomag tartalma:

A csomag ára 2 fő részére:

Kedvezményes hosszabbítás (félpanzióval, 2 főre, kategóriától függetlenül) : 27.000,-Ft

Minimum 5 éjszakás foglalás esetén, 1 órás hintózást, lovaglást,
vagy lovasszánozást adunk ajándékba!

Gyermek részére (2 éjszakára, 2 fizető felnőtt mellett, pótágyon, félpanzióval):Az idegenforgalmi adó mértéke 400,-Ft/fő/éj (18 éves kortól), amely a szállodában, készpénzben fizetendő.


Ajánlatot kérek / Foglalok

Feliratkozom az akció értesítőkre

Tovább

Közösségi média