Request/reservation

Request/reservation

Weather

Continue

Guestbook

Halászné Erika
2013-06-28 22:58:12

Kedves Hasik Hotel! Négy gyermekes család vagyunk. Eddig minden évben az ország más-más részén volt kedvünk a szabadságunkat eltölteni, kb. 15 éven át még egyszer sem tértünk vissza az előző vagy bármikor is kipróbált szállásra. Ezt az évet kivéve. Ugyanis Önöknél találtuk meg azt a tökéletes kikapcsolódási helyet, a személyzet részéről a még soha nem tapasztalt kényeztetést, kedvességet (több 4 csillagos szállodával is összevetve), ami egyértelművé tette, hogy pihenni csakis a HASIKba mehetünk újra vissza. Köszönjük a tavalyit, két hét múlva örömmel megyünk Önökhöz dupla annyi időre!

Continue

Wellness hotel

We have time for what we decide to have time for…
There are things which are worth having time for.

This hotel in Bakony is an ideal place to enjoy a range of wellness programmes. From spring until late autumn our guests’ favourite place of recreation is the hotel park. There are two clay tennis courts, an outdoor swimming pool as well as deckchairs to have some cooling refreshments in the hottest days of the year. There is a wood playground next to the tennis courts (climbing tower, swing, sandpit, seesaw, revolving drum, giant garden chess, outdoor bowling) furthermore, there is a mini golf course awaiting the children.

wellness hotel

Our spacious and light indoor swimming pool is open between 7.00 a.m. and 11.00 p.m. throughout the year. The pool is equipped with a counter swim unit. There is also a bubble bath at 36°C, a sauna, an infrared sauna, a solarium, a fitness room with cardio equipment. In the massage room under the swimming pool level our staff awaits the visitors with a wide range of services. There is also a table tennis in the corner for those who feel fit enough to work out in a playful way.

wellness hotel

Our range of massages includes:

SPA massages (with aromatic oils):

DELUXE SPA massages:

Medical massages:

Specialities:

Subscribe to our newsletter

Continue

Social media