Közösségi média

Vendégkönyv

Rohrböck Iván
2023-09-06 08:55:11

Lassan 25 éve vagyunk rendszeres, visszajáró vendégei a hotelnak. Kényelmes, jól felszerelt szobák, kiváló reggelik és vacsorák, kül- és beltéri wellnes, konditerem, stb, mind a feltöltő kikapcsolódásunkat szolgálja. Fantasztikus környezet, csendes, békés település, sok - sok program lehetőség. Legutóbb Gannán az Eszterházy templomot és mauzóleumot tekintettük meg autentikus tájékoztatót hallgatva. Egy másik napon gumikerekes "kisvonattal" jártunk a Bakonyban. Fantasztikus felkészültségű idegenvezető mutatta be nekünk Bakonyjkákó, Németbánya, a Pisztrángos tó, stb. érdekességeit. A szálloda területén 2 salakos teniszpálya is van, ideális helyszín baráti társasági "házibajnokság" megrendezésére. Mi ezt már 4 alkalommal is megtettük, élvezve a kedves, mindig mosolygós és figyelmes vendéglátók szeretetét, kényeztetését. Köszönet érte a szálloda minden dolgozójának!

Tovább

Akciók

2-5 éjszakás nyári üdülés

Pihentető és kényeztető nyári üdülés: a teniszezés, vagy minigolfozás után fogyassza el hűsítő koktélját a külső medence partján Önre váró napozóágyakon...! Gyönyörködjön a festői, bakonyi tájban, élvezze a falu fölé magasodó, romjaiban is impozáns Himfy-vár látványát! Családos vendégeinket csábító gyerekkedvezményekkel várjuk!

Hasik nyaralás 6 éjszakától

Min. 6 éjszakás, kényeztető nyaralás. Egy hét, amikor kipihenheti az év fáradalmait. Egy hét, amit nem fog elfelejteni. NYARALÁS, csupa nagybetűvel! Mert mi a vendéglátást komolyan gondoljuk!  A minimum 6 éjszakára, közvetlenül a szálloda honlapján foglaló vendégeinknek 1 napos díjtalan kerékpár - használatot és különböző kuponokat adunk ajándékba!

Nem csak a húszéveseké a világ... Aktív pihenés szépkorúak részére

Döbrönte és a Hasik Hotel a szépkorúak számára is sok-sok lehetőséget tartogat! Nekik állítottuk össze kedvezményes csomagajánlatunkat: tartalmas pihenés, masszázzsal, wellnes-szel, reggelivel, vacsorával és sok-sok ajándékkal.

Most ünnepelünk! - 2 nap Hasik luxus pihenés

Kedvezményes csomagajánlat egy kivételes alkalom megünneplésére: névnapra, születésnapra, évfordulóra, házassági évfordulóra, béküléshez, egy romantikus összebújáshoz vagy akár kupon formájában ajándékba adva. Egyéjszakás pihenés, délelőtti érkezéssel, másnap esti távozással!

Hasik ajándékutalvány

Ajándékozzon családjának, szeretteinek, barátainak, kollégáinak olyat, amit Ön is szívesen kapna! Válasszon a már 20.000,-Ft-tól vásárolható, 1 évig beváltható, a szálloda szolgáltatásaira felhasználható utalványaink közül! Vagy mondja el elképzelését és mi megvalósítjuk! Ajándékutalványok exkluzív kivitelben!

Feliratkozom az akció értesítőkre

Tovább
Hotel a Bakonyban Akciók Árak Programok Gasztronómia Lovasudvar Galéria Kapcsolat