Request/reservation

Request/reservation

Weather

Continue

Social media

Guestbook

Bognár Zoltán
2015-10-12 09:34:26

Kedves Hasik Hotelben dolgozók /a takarítónőtől az igazgatóig/! Bár még csak két alkalommal voltunk Önöknél tavaly és tavalyelőtt, de úgy fogadtak bennünket, mintha minden héten visszajáró törzsvendégek lennénk. Minden tiszta és rendes, a hangulat családias. A fiatal személyzet rendkívül előzékeny, udvarias, a kiszolgálás tökéletes. Az ételek finomak, választékosak, és bőségesek. Előzetesen jeleztem lisztérzékenységemet és nagy gondot fordítottak arra, hogy minden étkezésnél legalább annyi féléből válogathassak, mint a „normál” emberek. A Wellness részleg is szuper. A kicsit esős idő ellenére is ismételten kellemes hétvégét tölthettünk el a Hotelben. Mindenkinek bátran ajánljuk, aki csendre, pihenésre vágyik. Üdvözlettel: Bognár család

Continue

Prices

PRICES
THE PRICE WITH HALF BOARD
* EXCEPT HIGH SEASONS, NATIONAL AND INTERNATIONAL HOLIDAYS

Prices for more nights under „Special offers”

Pre-season and

off-season

High season

02.01.2022. – 16.06.2022.

03.09.2022. - 23.12.2022.

ROOM TYPE

16.06.2022. - 02.09.2022.

130 EUR

SUPERIOR WITH

AIR CONDITON

145 EUR

120 EUR

STANDARD

135 EUR

115 EUR

MANSARD

120 EUR


CHILDREN’S DISCOUNTS
(WITH OTHER 2 PEOPLE IN SPARE BED INCL. HALF BOARD)

Pre-season and

off-season

High season

02.01.2022. – 16.06.2022.

03.09.2022. - 23.12.2022.

16.06.2022. - 02.09.2022.

frei

up to 5,99 years

frei

35 EUR

from 6 to 11,99 years

40 EUR

45 EUR

from 12 to 17,99 years

55 EUR

55 EUR

from 18 years

60 EUR

30 EUR

EXTRA PRICE FOR

SINGLE USE

35 EUR


Prices are included the tax!

Tourist
tax: 1,2 EUR / night (only for adults)

HOLIDAYS 2022.


Early check in from am 11,00, late check out up pm 16,00: 18 EUR

Early check in / late check out: 23 EURO / room
Extra charge for pet: 13 EURO / pet / night. 

BOARD:

ROOM FACILITIES:

bath/WC or shower/WC, bathrobe, telephone, colour TV, minibar, some rooms with terrace or balcony, WiFi

OPTIONAL FACILITIES:

Subscribe to our newsletter

Continue