Angebotsnachfrage/Buchen

Angebotsnachfrage/Buchen

Wetter

weiter

Gästebuch

Bognár Zoltán
2015-10-12 09:34:26

Kedves Hasik Hotelben dolgozók /a takarítónőtől az igazgatóig/! Bár még csak két alkalommal voltunk Önöknél tavaly és tavalyelőtt, de úgy fogadtak bennünket, mintha minden héten visszajáró törzsvendégek lennénk. Minden tiszta és rendes, a hangulat családias. A fiatal személyzet rendkívül előzékeny, udvarias, a kiszolgálás tökéletes. Az ételek finomak, választékosak, és bőségesek. Előzetesen jeleztem lisztérzékenységemet és nagy gondot fordítottak arra, hogy minden étkezésnél legalább annyi féléből válogathassak, mint a „normál” emberek. A Wellness részleg is szuper. A kicsit esős idő ellenére is ismételten kellemes hétvégét tölthettünk el a Hotelben. Mindenkinek bátran ajánljuk, aki csendre, pihenésre vágyik. Üdvözlettel: Bognár család

weiter

Hasik Sommerurlaub 8 Tagen/7 Nächte

Machen Sie einen echten Sommer, Familienurlaub in Döbrönte! Geniessen Sie die Ruhe vom Bakony Gebirge, und das Verwöhnen der familiären Hotelpersonal! Vier-Sterne-Hotel Übernachtung, buffet Halbpension, Benutzung der Wellness-Dienstleistungen, Kinderprogramme. Für Kinder bis 6 Jahre sind gratis!

Swimmingpool auf dem Hof von Hotel Hasik

Das Angebot gilt in der Zeit von 14. Juni bis 31. August 2020.

Inhalt des Packets:

Packetspreis für 7 Nächte für 2 Personen (abhängig von der Kategorie):

Preis für Kinder für 7 Nächte (auf Zusatzbett mit Halbpension):

Sonderpreis für Familien mit Unterkunft in 2 Zimmern mit Halbpension, für 7 Nächte (2 Erwachsenen und 2 Kinder unter 12 Jahre alt):


Angebotsnachfrage/Buchen

Newsletter Registrieren

weiter

CM