Angebotsnachfrage/Buchen

Angebotsnachfrage/Buchen

Wetter

weiter

Gästebuch

Würtz Anna és Lévai Balázs
2019-01-02 16:58:59

Egy fergeteges szilvesztert töltöttünk a Hotelben és minden túlzás nélkül írom, hogy számukra tökéletes volt. Már a különböző szoba fajták miatt is, van minden igényre megfelelő szoba. A svéd asztalos reggeli és vacsora minden képzeletünket felül múlta a választékkal és változatosságával. Különösen a házias ízek voltak azok, amik nagyon tetszettek. A Wellness számunkra minden igényünket kielégítette. A kondi termet mi nem vettük igénybe, de kíváncsiságból benéztem és meglepő volt a sok különböző gép amivel edzeni lehetett. A személyzet minden tagja nagyon segítőkész és barátságos volt, akiktől nem lehetett lehetetlent kérni. Külön kiemelném Ruzsás Norbertet akivel már-már baráti lett a kapcsolat. Ami számunkra kiemelkedően feltűnt az az igazgató volt, aki aktívan részt vett a hotel minden percében és arra törekedett, hogy a vendégek mind egytől egyig jól érezze magát. (pedig sok más szállodában és hotelben még csak nem is találkoztunk az igazgatóval) Sajnos a lovardára nem maradt időnk, pedig nagyon kíváncsiak voltunk rá, de ezt legközelebb biztos bepótoljuk. Mikor még csak kerestük a szilveszteri programot és szállást, feltűnt a sok pozitív visszajelzés amit mi csak megerősíteni tudunk. Pihenésre, feltöltődésre kiváló, sőt akár cégeknek is különböző tréningekhez. Köszönjük a szíves vendéglátást, ahová szívesen visszatérünk!

weiter

Ostern im Bakony

Ein echter Frühling, Familienprogramm in Döbrönte an den westlichen Hängen des Bakony. Vier-Sterne-Hotel Übernachtung, buffet Halbpension, Benutzung der Wellness-Dienstleistungen, Kinderprogramme! Für Kinder bis 6 Jahre sind gratis!

Hotel Hasik - Pool

Das Angebot gilt in der Zeit von 14. April - bis 18. April 2022.

Inhalt des Packets:

Packetspreis für 3 Nächte (abhänging von der Kategorie):


Preis für Kinder für 3 Nächte (auf Zusatzbett, mit Halbpension):

Kostengünstige Verlängerung (pro Zimmer mit Halbpension):

Im Packetspreis ist die Fremdenverkehrssteuer (400.-HUF/Person/Nacht), die im Hotel bar zu bezahlen ist, nicht enthalten.

Angebotsnachfrage / Buchen

Newsletter Registrieren

weiter