Angebotsnachfrage/Buchen

Angebotsnachfrage/Buchen

Wetter

weiter

Gästebuch

Würtz Anna és Lévai Balázs
2019-01-02 16:58:59

Egy fergeteges szilvesztert töltöttünk a Hotelben és minden túlzás nélkül írom, hogy számukra tökéletes volt. Már a különböző szoba fajták miatt is, van minden igényre megfelelő szoba. A svéd asztalos reggeli és vacsora minden képzeletünket felül múlta a választékkal és változatosságával. Különösen a házias ízek voltak azok, amik nagyon tetszettek. A Wellness számunkra minden igényünket kielégítette. A kondi termet mi nem vettük igénybe, de kíváncsiságból benéztem és meglepő volt a sok különböző gép amivel edzeni lehetett. A személyzet minden tagja nagyon segítőkész és barátságos volt, akiktől nem lehetett lehetetlent kérni. Külön kiemelném Ruzsás Norbertet akivel már-már baráti lett a kapcsolat. Ami számunkra kiemelkedően feltűnt az az igazgató volt, aki aktívan részt vett a hotel minden percében és arra törekedett, hogy a vendégek mind egytől egyig jól érezze magát. (pedig sok más szállodában és hotelben még csak nem is találkoztunk az igazgatóval) Sajnos a lovardára nem maradt időnk, pedig nagyon kíváncsiak voltunk rá, de ezt legközelebb biztos bepótoljuk. Mikor még csak kerestük a szilveszteri programot és szállást, feltűnt a sok pozitív visszajelzés amit mi csak megerősíteni tudunk. Pihenésre, feltöltődésre kiváló, sőt akár cégeknek is különböző tréningekhez. Köszönjük a szíves vendéglátást, ahová szívesen visszatérünk!

weiter

Ich bin von Ihnen hin-und hergerissen…Hochzeitsreise bei Hasik, in Bakony

Das günstige Angebot gilt für Jungvermählte, damit das gemeinsame Leben mit einer verwöhnenden Wellness-Erholung startet. Verewigen Sie sich die Hochzeitsreise auf den westlichen Hügeln von Bakony in Döbrönte, 15 km von Pápa entfernt, in HASIK HOTEL. Wir stellen hiefür den Ort und Möglichkeit sicher.


Das Angebot gilt ab 1. Januar 2022., bei einer Reservierung von mindestens 3 Nächten, mit Ausnahme der besonders unterstrichenen Zeitpunkte.

Inhalt des Packets:


Packetspreis: 387 EUR / 2 Personen / 3 Nächte
Kostengünstige Verlängerung: 100 EUR / Nacht / 2 Personen (mit Halbpension)

Packetspreis von 17. Juni bis 31. August: 471 EUR / 2 Personen / 3 Nächte
Kostengünstige Verlängerung im Sommer: 121 EUR / Nacht / 2 Personen (mit Halbpension)

Das Packet kann auch als Hochzeitsgeschenk, auch in Form von Geschenkcoupons gekauft werden!

Newsletter Registrieren

weiter