Közösségi média

Vendégkönyv

Vincze Tibor
2017-12-16 20:47:57

-Gyors és rugalmas előkészítés, -Kedves fogadtatás, -Profi kiszolgálás, -Előzékeny és kedves személyzet... Minden adott volt egy megfáradt csapat kellemes kikapcsolódásához. Nagyon köszönjük! A TRIO-CONTAKT Kft Csapata

Tovább

Kapcsolat

Hasik Hotel ****

Hasik Szabadidőközpont Kft.
Cím: 8597 Döbrönte, Fő utca 4.
Telefonos elérhetőségek:
  • Recepció: +36 30 535 9601, +36 89 569 990,
  • Bezzeg József, szállodaigazgató: +36 30 838 4780

E-mail: hasik@hasik.hu
Facebook: http://www.facebook.com/Hasik.Hotel.Dobronte

Elérhetőségek:
Postacím: Hasik Hotel, 8597 Döbrönte, Fő u. 4.
Adószám: 10397725-2-19
Cégbejegyzés kelte: 1991.01.14.
Cégbejegyzés száma: 19-09-000824
Étterem működési engedély: 315/2004.
Étterem adatvédelmi nyilvántartó: 2/B/1997.
Szálloda működési engedély: 314/2004.
Szálloda adatvédelmi nyilvántartó: /A/1997.
Statisztikai számjel is: 10397725-5510-113-19
NTAK regisztrációs szám: SZ19000597
GPS koordináták: 47.2306 / 17.5456
Budapest felől a Budapest - Győr  (M1) - Pápa (83) - Döbrönte, vagy a Budapest - Székesfehérvár (M7) - Városlőd (8-as út) - Ganna-Döbrönte leágazó (83-as út) - Döbrönte útvonalat javasoljuk.

Vendégkönyv

Írjon Ön is a vendégkönyvbe:

Az "Ön neve" mező üres!
Az "Üzenet" mező üres!
Küldés

Korábbi vendégkönyv bejegyzések:

Peter Pruggmayer
2023-10-08 14:43:31

Einer unzumutbaren Pension in Papa verdanken wir, dass uns Ihr Hotel angeboten wurde, welch ein Segen. Wir durften vom 01.-09.09.23 in Ihrem wunderschönen Haus verweilen. Die ländliche Idylle und ruhige Atmosphäre waren gerade für uns ältere Besucher fantastisch. Auch das deutsch-freundliche Personal, die großzügigen Räumlichkeiten und die verführerische Küche waren jeden Tag ein Erlebnis. Ob beim Spaziergang durch den Ort mit der Burgruine oder am Pool, überall konnte man entspannen und sich wohlfühlen.
Wir danken noch heute dem misslichen Umstand, der uns in Ihr tolles Hotel führte. Wir haben uns vorgenommen, wiederzukommen. Ein herzlicher Dank an das Team.

Rohrböck Iván
2023-09-06 08:55:11

Lassan 25 éve vagyunk rendszeres, visszajáró vendégei a hotelnak.
Kényelmes, jól felszerelt szobák, kiváló reggelik és vacsorák, kül- és beltéri wellnes, konditerem, stb, mind a feltöltő kikapcsolódásunkat szolgálja.
Fantasztikus környezet, csendes, békés település, sok - sok program lehetőség. Legutóbb Gannán az Eszterházy templomot és mauzóleumot tekintettük meg autentikus tájékoztatót hallgatva. Egy másik napon gumikerekes "kisvonattal" jártunk a Bakonyban. Fantasztikus felkészültségű idegenvezető mutatta be nekünk Bakonyjkákó, Németbánya, a Pisztrángos tó, stb. érdekességeit.
A szálloda területén 2 salakos teniszpálya is van, ideális helyszín baráti társasági "házibajnokság" megrendezésére. Mi ezt már 4 alkalommal is megtettük, élvezve a kedves, mindig mosolygós és figyelmes vendéglátók szeretetét, kényeztetését.
Köszönet érte a szálloda minden dolgozójának!

Kovács család
2023-04-27 10:35:37

Ismét egy szép hétvégét tölthettünk a Hasik Hotelban. Azt kaptuk, amire számítottunk: kedves fogadtatás, figyelmes, törődő gondoskodás, tisztaság, kedves személyzet, finom ételek és italok. Külön kiemelném Igazgató úr, Arnold és Barbara vendégszeretetét, közvetlenségét, a konyhai személyzetnek a finom ételeket. Sok ilyen jó szakember kellene a turizmusba, vendéglátásba!
Kedves élmény volt a lovaskocsikázás is.
Jól éreztük magunkat, mindenkinek bátran, meleg szívvel ajánljuk a Hasik Hotelt.
Visszajövünk:-)

Pardi Katalin
2022-10-11 19:11:49

Kedves József és teljes Személyzet!
Nem is tudom megmondani hány alkalommal voltunk már Önöknél családdal, barátokkal.
Sok helyen jártunk már, de amit Önök tudnak a vendéglátásról az valami egészen különleges. Azt a maximális figyelmet, amit Önöknél a vendég kap, sehol nem tapasztaltuk.
Az csak külön angyalpor volt idén, hogy még egy nappal hamarabb is érkeztünk -természetesen váratlanul-, de Önök megoldották rezzenéstelen arccal, csak mi nevetünk azóta is :).
Köszönök, köszönünk Önöknek mindent, a Hasik Hotel nekünk etalon.

Victor Mónika
2022-07-26 04:30:28

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a hotelba.Nagyon sok helyen jártunk már de ezt a kedvességet,vendég szeretetet idáig egy hotelban sem tapasztaltuk.Itt tényleg fontos az hogy a vendég jól érezze magát.Döbrönte egy igazi kis élszerdoboz, a vár, a lovarda…csodálatos helyek.Feltöltödve kipihenve érkeztünk haza.Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a hotelt!
Köszönjük ezt a 2napot nagyszerű volt!

Holczman Györgyi
2022-03-16 16:42:00

Nagyon örülök, hogy a Hasik Hotelre esett a választásunk, amikor a márciusi 15.-i hosszú hétvégére kerestünk szállást. Az a bizonyos "kis" plusz - amit mindig keresünk egy ajánlatban - segített a döntésben. Programokkal megspékelt wellnessre számítottunk, de valami sokkal különlegesebbet kaptunk és egy csodálatos ékszerdobozra leltünk. Kedves, mindig segítőkész, mosolygós személyzet (a recepción, az étteremben, a bárban, és a szobahölgyek személyében) , hihetetlenül finom ételek (úristen az a harcsahalászlé :-)), kényelmes, tiszta, minden igényt kielégítő szobák.
Kedves Bezzeg József Úr, szívből gratulálok Önnek és a fantasztikus kis csapatának.....valami olyat tudnak, amit nagyon kevés helyen tapasztalni. Sok sikert, jó egészséget kívánunk mindenkinek, biztos, hogy visszatérünk még :-) Üdvözlettel: Holczman család-Budapest

Statellerné Szőke Tünde
2022-03-07 11:43:17

Népes családunkkal egy hétvégét töltöttünk el Döbröntén.Mindenki nagyon jól érezte magát.Kedvesek,figyelmesek voltak a szálloda munkatársai.Külön kiemelném a konyha személyzetet két éves unokám megéhezett este 9 után.Természetesen nyomban kerítettek a számára vacsora pótlást.A nagyobb gyerekek már csak azt kérik karácsonyra,hogy menjünk Döbröntére!

Napholczné Fülöp Mónika
2021-09-30 13:39:38

Idén szeptemberben voltunk 4. alkalommal a szállodában, ez már sok mindent elárul. És most sem csalódtunk. Már a szobafoglalásnál roppant figyelmesen úgy igazolták vissza a szállásunkat, hogy jelezték, tudomásuk van róla, hogy visszatérő vendégek vagyunk. Az első napon sajnos esett az eső, mi pedig eláztunk. Hogy könnyebben és gyorsabban száradjanak a ruháink, felajánlottak egy hősugárzót, ami nagyon jó szolgálatot tett. Igazán kedves volt az éttermi személyzet is. Nagyon örültünk egy régi kedves ismerősnek, annak a pincérnek, aki már 21 éve dolgozik a szállodában, így emlékeztünk rá korábbról. Tamás, az étteremvezető pedig különösen figyelmes volt, amikor az egyik desszerthez külön hozott nekem lekvárt az eredetileg kikészített csokoládészósz helyett. Apróság, mégis annyira jól esett! Szóval, mindenkinél őszinte figyelmességet tapasztaltunk, mosolyogtak, udvariasak és segítőkészek voltak. Ajánlom mindenkinek az aranykezű masszőr Lacit is, mindamellett, hogy fellazította letapadt izmaimat, nagyon jól el is szórakoztatott. Szóval, ha a Bakonyt választják úticélként, menjenek a Hasikba, mert ott nem fognak csalódni!

Kerekes Tiborné 2021.09.14-15.
2021-09-17 13:07:23

2 éjszakát töltöttünk a hotelban ,minden remek volt, jól éreztük magunkat.Ajánlani fogom ismerőseimnek,ha pihenésre , ízletes falatokra vágynak ,szép környezetben. A vidám nyugdíjas csoport egyik tagja

Bontovics Nóra
2021-09-14 09:52:43

Sziasztok!
Most sem csalódtunk! A kedvesség, segítőkészség színvonala kiemeli a hotelt a többi közül. Az ételek fajtái, minősége kiváló. Ezen a pici településen ilyen szolgáltatás nagyon ritka. Remélem még sokszor fogunk találkozni! Köszönünk mindent!

Kabelács László
2021-08-27 08:51:36

Öt éjszakát töltöttünk Önöknél Feleségemmel 2021 08. 15 -20.ig. Értékelésünk 10!!! Minden kedves Dolgozójuknak köszönet a kedves vendéglátásért. Remélem hogy továbbra is tartják ezt a kiváló minőséget amihez sok erőt és egészséget kívánunk!!!

Pardi Katalin
2021-08-02 13:25:04

A Hasik Hotel az a hely, ahol igazi értelmet nyernek azok a szavak mint vendéglátás, udvarias kiszolgálás és segítőkész személyzet.
Idén ismét visszatértünk Bezzeg Józsefhez és kiváló embereihez és már tervezzük a következő dátumot is. A család több generációja állandó kihívások elé állította a személyzetet, akik végtelen türelemmel és mosollyal mindent megoldottak. Elképesztő ez a csapat!
Tisztaság mindenhol, szép és rendezett környezet, fantasztikusan finom ételek, egyszerűen tökéletes minden!
Édesanyám azt mondta, hogy ő még ilyen hotelben, ahol minden rendben van, még nem volt. A férjem szerint (aki nagy kritikus) a Hasik Hotel tökéletes. A család többi tagja pedig csak szorgosan bólogatni tudott.
Köszönjük Önöknek, hogy ismét összeraktak bennünket annyira, hogy bírjuk a hétköznapi megpróbáltatásokat és legyen türelmünk kivárni a következő találkozás pillanatát!

Szeretettel üdvözlünk mindenkit!
Pardi Katalin (és a család további 9 tagja)

Főző Eszter
2021-07-19 07:21:50

Kedves Hasik Hotel! Szeretnénk még egyszer köszönetet mondani, hogy az önöknél töltött 5 napot újra szép emlékké varázsolták számunkra! Örülünk, hogy tavaly felfedeztük a szállodájukat: kifejezetten szeretjük a labirintus-jellegét, a hatalmas és kellemesen berendezett szobákat, a szuperkényelmes ágyakat, a változatos és egyedi bútorokat, a wellness- és fitnessrészleg praktikusságát.

Szeretjük a személyzet udvariasságát, kedvességét és készségességét, a nagyon ízletes, választékos ételeket reggelente és a vacsoránál. Szeretjük, hogy az önöknél töltött két nyaralásunk cseppet sem hasonlitott egymásra, ugyanakkor mindkét alkalommal teljesen elégedettek voltunk.
Köszönünk mindent, jövőre találkozunk!
Üdvözlettel, Főző Eszter, Kövér Imre, Turányi Henrik

Vejtey Tiborné
2021-07-19 07:20:52

Nagyon köszönom - köszönjük a születésnapi ünneplésünk lebonyolításában nyújtott segítségüket és figyelmességüket! Pont úgy sikerült, ahogy elképzeletem.
Nagyon jól éreztük magunkat a kellemes, családias légkörű szállodában.
A személyzet kedvessége, a szálloda felszereltsége és a változatos, ízletes ételek vissza fognak csábítani minket.
Köszönettel és üdvözlettel Vejtey Tiborné.

Németh Gábor
2021-05-31 05:01:49

A nyári páros hétvége után megígértük a gyermekeknek, hogy velük is visszatérünk. Megtettük. És újra meg fogjuk....
10/10. Szolgáltatások, étterem, tisztaság...stb.

A személyzetről (Anett, Tamás, Dani...és mindenki) pedig csak szuperlativuszokban lehet beszélni.

Márk Balázs és Mariann
2020-09-01 20:31:40

Ha röviden kellene megfogalmazni, akkor tökéletes! Bővebben: csak szuperlatívuszokban tudunk nyilatkozni a szálloda minden egységéről. Nem fontossági sorrendben, inkább a találkozás sorrendjéből adódóan: recepció, felszolgálók, konyha, udvar, karbantartás, takarítás. Mindenki professzionálisan, kedvesen és úgy végezte a munkáját, hogy vendégként azt éreztük, hogy otthon vagyunk. Két extra kérésünk volt 8 nap alatt (1: egy hosszabbítás miatti beszerzés, 2: kislányom kívánsága miatt), amit egy 5*-os szálloda Concierge pultja sem oldott volna meg jobban. A Hasik Lovasudvar és csapata mellett sem lehet elmenni: Köszönjük! Végül, de nem utolsó sorban: az Igazgató Úr. Együtt él a szálloda minden részlegével, a vendégekkel, ami lehet, hogy természetes lenne, de én nem sok helyen találkoztam vele. Gyönyörű környezet, elképesztően finom és változatos konyha, több mint elégséges wellness, sok szabadidős tevékenység. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek! Mi biztos, hogy visszatérünk!

Hackenbergerné B.Szilvia
2020-08-27 14:25:06

Vissza járò vendégek vagyunk évek òta,mert tökéletes hely a pihenésre,kikapcsolòdásra.A személyzet hihetetlenül kedves,a konyha megunhatatlan.Csak ajánlani tudom!!!

Király család
2020-06-16 09:12:39

Családunk szerint Magyarország legjobb szállodája. Immár 10 éve minden évben eltöltünk egy-egy hetet ebben a csodás hotelben. Volt év hogy többször is megfordultunk! Gyermekeink itt tanultak meg 3-4 évesen úszni, és most hogy már 15-17 évesek, amikor felmerült, hogy hova menjünk nyaralni egybehangzóan mondják, hogy hova máshova, mint a Hasikba. A nagyszerű személyzet utánozhatatlan! A környezet csodás! Itt tényleg megpihenhet az ember! Csak AJÁNLANI tudom mindenkinek!

Pardi Katalin
2020-06-10 11:56:23

Javaslat minden pihenést keresőnek: biztosan nem fogja megbánni a döntését, ha a Hasik hotelt választja! Aki egyszer volt már itt, az visszatér ide (mi ötször voltunk eddig és már tervezzük a következő dátumot). Bezzeg József és a személyzet végtelenül udvarias és figyelmes, nincs olyan kérés, amit azonnal ne teljesítenének, a kiszolgálás kitűnő, az ételek pazarak, a környezet csodálatos...
Köszönet a szálloda személyzetének mindenért! Amit ők képviselnek, messze túlmutat a vendéglátás fogalmán. Minden találkozás velük számomra külön öröm volt.

Georg Lob
2020-04-09 11:43:55

Wir kommen seit 4 Jahren immer im Mai, zum Reiten nach Döbrönte. Unsere Gruppe besteht aus 2-4 Männer. Das Hotel ist spitze. Der familiäre Kontakt trägt dazu bei, das wir gerne jedes Jahr wiederkommen. Die Tagesritt in dem Bakony Gebirge sind traumhaft. Soli Unser Guide spricht sehr gut Deutsch und erfüllt uns jeden Wunsch.
Leider wissen wir heute noch nicht, ob wir Ende Mai komm können. Das Hotel ist zur Zeit wegen des Cor Virus geschlossen. Wir hoffen das es weitergeht und wir später kommen können.
Alles Gute und Gesundheit wünschen wir Josef und seinem Team.
Georg, Winnes, Harald und Mac

Hornyák Józsefné
2020-03-04 16:08:31

Kiváló szálloda, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szép tágas szobák, igényes berendezés, nem-zsúfolt wellness, kifogástalan személyzet.
Kedvesség és udvariasság minden téren.
Külön örömömre szolgált, hogy nem harminc fokban kellett aludnom, mint sok más helyen.
A séfnek pedig egy külön gratuláció jár, minden étel ízletes és finom volt, a választékra sem lehetett panasz.

Teljes elégedettséggel töltött el minket a múlt hétvége és máskor is jövünk!

Veres János
2020-03-03 11:05:12

5 napot töltöttünk a hotelben, kiválóan éreztük magunkat, jó volt a welness , a pezsgőfürdő stb, A konyha kiváló, a férjem egy hér alatt 6kilót szedett fel, A személyzet első osztályú minden tekintettben. Teljesen elégedettek voltunk , Köszönjük a munkájukat. Veres János és felesége

Lehoczki Éva
2020-02-23 16:39:54

Négy napot töltöttünk a hotelben, kiváló körülmények között! Az ételek fantasztikus igényességgel voltak elkészítve! Minden puccos fővárosi étterem szeretné ezt a szintet " megütni" ( kevésnek sikerül....).
A személyzet nagyon kedves, figyelmes és szinte észrevétlen! Teljes elégedettséggel távoztunk és vissza is fogunk menni!
Köszönjük!

Vizkeleti Èva
2020-01-12 12:50:09

Második alkalommal voltam a hotelben. Most barátnömmel. Nagyon jól èreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves szinte baràti a hangulat. A szoba kitünö az ételek finomak, a wellnessben is jól éreztük magunkat. A lovaskocsikázás élmény volt ! Csak ajánlani tudom mindenkinek !

Chammas Ildiko
2020-01-05 12:42:35

Első alkalom volt nekünk a Hasik Hotelben, véletlenül találtam, de biztos visszatérünk!
A Szilvesztert töltöttük és remekül éreztük magunk. Köszönet az igazgató úrnak Bezzeg Józsefnek és az egész személyzetnek! Családias hangulat, kitűnő ételek, figyelmesség. Igazi vendégszeretet, vendéglatas ! Rengeteg apró, de szivmelengető dolog ami hirtelen eszembe jut. Például éjféli koccintaskor a szálloda összes személyzete részt vett, vagy apró kedvesség a gyerekek kölyök pezsgőt kaptak! Nem folytatom... Jeles

Peterdy Norbert
2019-10-24 16:11:23

Sziasztok!

Igazi felüdülés volt a 3 nap amit nálatok tölthettünk.Még megyünk az tuti biztos!
A konyha isteni!!
Minden kollégának dupla Pirospont. Kedves , mosolygós személyzet, ami a lényeges egy pihenni vágyó családnak.Igazán kedvelünk benneteket, jövőre ismét érkezünk, csak 6 fő, és nem 3.

Dr. Kubinger-Pillmann Judit
2019-07-23 23:11:56

Nagyon barátságos, családias hotel. Mindennel elégedettek voltunk. Mindenki nagyon segítőkész és kedves volt. 3 kisgyermekkel érkeztünk a hotelbe és nagyon jól éreztük magunkat. Gratulálunk ahhoz, hogy a hotel ilyen színvonalasan, emberien működik. Nagyon sok segítséget kaptunk, így a 3 kisgyermekkel is nyugodt, szép hétvégét tölthettünk Önöknél. Biztos, hogy visszatérünk majd még.

Koller Zoltán
2019-06-08 12:34:29

Kellemes, családias, nyugodt környezetben pihenhettük ki magunk. Külön kiemelném a szakacsok munkajat, nagyon ízletesen sütnek-főznek. A wellnes részleg is megfelel egy kis felfrissüléshez, amit ki is használtunk. A szobák meleg hangulatuak, kényelmesek.
Összessegeben nagyon jól ereztük magunk,-egymást.

Vass Tibor, és pár nap híján 40 éve élete párja, Lilla
2019-03-29 18:04:27

Immár hetedszer sikerült eljutni Önökhöz 5 napra.
Próbálom tömören leírni a véleményünket, ahogy Bezzeg József úrnak és Hevesi Tamásnak is tolmácsoltuk:
Van egy nagy baj a HASIK-kal, nagyon gyorsan megfog bennünket a légkör, a maradéktalan pihenés lehetősége, aztán elröppen az 5 nap, és a távozást már sajnos nehezebben viseljük!
Köszönjük a feledhetetlen napokat a teljes gárdának!

V. Tibor
2019-02-24 11:53:58

Sokadszor voltunk a hotelben:
Kellemes helyszín minden alkalomra, céges rendezvényhez, családi pihenésre, vagy egy bulira a barátokkal.
Korrekt, kedves és előzékeny kiszolgálás.
Köszönjük!

Würtz Anna és Lévai Balázs
2019-01-02 16:58:59

Egy fergeteges szilvesztert töltöttünk a Hotelben és minden túlzás nélkül írom, hogy számukra tökéletes volt. Már a különböző szoba fajták miatt is, van minden igényre megfelelő szoba. A svéd asztalos reggeli és vacsora minden képzeletünket felül múlta a választékkal és változatosságával. Különösen a házias ízek voltak azok, amik nagyon tetszettek. A Wellness számunkra minden igényünket kielégítette. A kondi termet mi nem vettük igénybe, de kíváncsiságból benéztem és meglepő volt a sok különböző gép amivel edzeni lehetett. A személyzet minden tagja nagyon segítőkész és barátságos volt, akiktől nem lehetett lehetetlent kérni. Külön kiemelném Ruzsás Norbertet akivel már-már baráti lett a kapcsolat. Ami számunkra kiemelkedően feltűnt az az igazgató volt, aki aktívan részt vett a hotel minden percében és arra törekedett, hogy a vendégek mind egytől egyig jól érezze magát. (pedig sok más szállodában és hotelben még csak nem is találkoztunk az igazgatóval)
Sajnos a lovardára nem maradt időnk, pedig nagyon kíváncsiak voltunk rá, de ezt legközelebb biztos bepótoljuk.
Mikor még csak kerestük a szilveszteri programot és szállást, feltűnt a sok pozitív visszajelzés amit mi csak megerősíteni tudunk. Pihenésre, feltöltődésre kiváló, sőt akár cégeknek is különböző tréningekhez.
Köszönjük a szíves vendéglátást, ahová szívesen visszatérünk!

Illényi András
2018-11-18 20:05:50

Már vagy 10. alkalommal töltöttünk el egy csodálatos hétvégét a Hasik-ban, de nem untuk meg. Ott mindig feltöltődünk. Szinte családtagként várnak minket de ez az első alkalommal is így volt.
Köszönjük a kedves vendéglátást!

Erdélyiné Horváth Krisztina Ausztriából 2018.10.26-28
2018-11-15 16:17:48

Tisztelt Hotel, nem tudom hogy lehet szavakba önteni amit e röpke hétvége alatt kaptunk, a teljes felvilágosítás már érkezés előtt, gyönyörű szoba, külön toalett, csend béke nyugalom, azt hittem néha hogy a felső tízezer ember között vagyunk, kabátot elvettèk, barátságosan segítettek mindenben. Egy kedves úrral hosszabb ideig beszéltünk a pici falu és vár történetéről. A hölgyek talpraesett udvarias dolgozók, a hotel ennél többet nem adhat. Megfogott a kis falu, egy geológus történész is ámulva mesélt a vár tövében nekünk, lovaglás életemben először láttam ilyen gondozott és maximálisan felszerelt lovardát, lányom Boldog volt még esőben is. A kutyus hamar a barátunk lett. Csodás élmény volt a Lovas kocsival körülnèzni. A falu szívében egy pici bolt kedves mindig köszönő emberek. Annyira jó volt ott. A hotel igazgatója pedig jelesre vizsgázott. Köszönöm a segítséget és a finom bort. Kívánunk sok sikert mindenkinek. Én nem szoktam vissza járni sehova de megyünk. Több kedves ismerősömnek ajánlottam már önöket többen már foglaltak is. Szívből köszönünk mindent. Ui mint szakácsnő, a konyha fenomenális, semmit se tudok kritizálni.

Enyedi Anita
2018-08-15 22:09:40

Ha egy szóval kellene jellemeznem: tökéletes! Minden! Tényleg!

Tóth Éva
2018-08-01 15:37:52

Igazán gyerekbarát hotel,fantasztikus konyhával. Köszönjük a kedves vendéglátást,visszatérünk még ide!

Lovász Ágnes
2018-07-05 10:45:26

Sok-sok keresgélés után ezt a szállodát találtam ahol nem csak azt írják,hogy a kisgyermekek ingyen vehetik igénybe a szolgáltatásokat. Az egész szálloda személyzete udvarias,kedves. A kiszolgálás és az ételek minősége ill. tálalása kifogástalan.
Köszönöm a rugalmas hozzáállást amit tanúsítottak a nyaralás megszakításakor.

Bieber Istvánné
2018-06-24 20:57:51

Nagyon szép hétvégét töltöttünk a hotelban.Személyzet maximálisan hozzájárult ehhez. Figyelmesek, segítőkészek .Szép környezet, tisztaság, jó kaja.Ajánlani tudom mindenkinek . Köszönjük , hogy felejthetetlenné tették családi hétvégénket.

Valkai Lajos és Valkai Lajosné
2018-01-22 10:24:07

Mindenkinek ajánljuk aki nyugalomra ,pihenénésre ,csendre vágyik. Ez mellet kellemes környezet, udvarias kiszolgálás, figyelmes személyzet vár.Remek a konyha, tágasak a terek ár -értek arányban az eddigi egyik legjobb helynek ítéljük.2018.,01.22

Csuti Zsolt
2018-01-21 13:03:45

Szeretnék kapcsolódni az előttem pozitív véleményeket írókhoz!
Teljesen elégedettek vagyunk a személyzet hozzáállásával,a szolgáltatások színvonalával!
Tökéletes és finom ételekből választhattunk,nagyon figyelmes kiszolgálás mellett.
Minden kisebb-nagyobb kérésünk meghallgatásra talált.
Külön megköszönném a személyzetnek,a születésnapi meglepetés szervezését,mely
feledhetetlenné tette azt!!
Jó szívvel foglyuk ajánlani a szállodát másoknak is!
Köszönettel: Csuti Zsolt és felesége Tímea

hildegarde.muhr@hotmail.com
2018-01-15 19:03:56

waren schon inDöbrönte hat uns gut gefallen

Vincze Tibor
2017-12-16 20:47:57

-Gyors és rugalmas előkészítés, -Kedves fogadtatás,
-Profi kiszolgálás, -Előzékeny és kedves személyzet...
Minden adott volt egy megfáradt csapat kellemes kikapcsolódásához.
Nagyon köszönjük!
A TRIO-CONTAKT Kft Csapata

Ugron Zoltán
2017-08-04 19:41:14

Azt hiszem mindent elmond az, hogy 23, 22, 20 és 18 éves gyermekeim ha itt van családi pihenés, akkor ráérnek és várják. Sőt azt tárgyalják vacsora közben, hogy majd ha lesz családjuk és gyermekeik, itt fogják tartani a kicsiknek az unokatestvér találkozókat.

Rókusz Gábor
2017-08-02 14:37:17

Örülök, hogy a sok szállás keresgélés után rátaláltam a Hasik szállodára, mivel nagyon jól éreztük magunkat és ez nagyban a személyzetnek köszönhető többi meg a környezet.
A recepciós hölgyek mosolyogva, közvetlenül segítettek teljesíteni kérésünket, ami még vonzóbbá tette a szállodát. A konyhai személyzet minden megtett, hogy finomabbnál finomabb ételeket ehessünk, és a felszolgálok, teljes mértékben a vendégekért vannak a gyors és figyelmes kiszolgálásukkal.
Természetesen a takarítók is gondoskodtak arról, hogy tiszta és rendezett szobában ill., helyiségekben lehessünk.

Köszönjük, hogy Önöknél feltöltődhettünk és kikapcsolódhattunk a pillanatok alatt eltelt egy hét alatt.

Varju Eszter
2017-05-14 21:02:21

Esküvőn voltunk május 13-án. A pincérek nagyon segítőkészek, kedvesek, vendégszeretők voltak. Köszönet a séfnek, ízletes vacsoráért. Köszönet a recepciósoknak a kedves fogadtatásért. És segítőkészségért. Köszönet takarítóknak, akik szép rendben tartják a hotelt.
Csak így tovább!

Fábry Szabolcs
2017-05-08 16:32:53

Kitűnő vendégszeretet, igazán nagyszerű személyzet, nagyon korrekt minden!
2017.03.15.

Dr. Tarpataky Éva
2017-05-08 16:31:35

Minden szuper! Számunkra ez az ideális magyar szálloda. Köszönjük a sok kedvességet. Igazgató úrtól, étterem vezető úrtól kezdve a gyakornokig maximális udvariasságot, kedvességet, szakmai hozzáértést kaptunk, tapasztaltunk.
Még a tökéletes téli időről is gondoskodtak!
Köszönettel: Dr. Tarpataky Éva
2015.01.02.

Szabó János
2017-05-08 16:27:50

Csendes helyen van a szálloda, pihenésre kiváló hely! Nagyon finoman főznek, és tisztaság van mindenütt!
A legfontosabb: a személyzet nagyon kedves, figyelmes, udvarias! Remekül érzetük magunkat!
2016.01.11.

Cseke István
2017-05-08 16:23:59

Az első esti pincérünk professzionalizmusa példaértékű volt. Köszönjük!
2016.02.28.

Ruskáné Vámos Ágnes
2017-05-08 16:21:16

Minden tökéletes, nagyon jól éreztük magunkat. A konyha kitűnő. A lovaskocsikázás csodálatos élmény volt.
Köszönjük, Hasik Hotel!
2016.03.12

Takács Tibor
2017-05-08 16:19:52

Nagyon tetszett a gyermek- és családbarát légkör. Valóban az egész család pihenését szolgálja. Köszönjük, hogy ebben a néhány napban, ilyen kedves emberek között lehettünk!
2016.03.26.

Szász-Hnisz Ágnes
2017-05-08 16:17:59

Az egyik legjobb wellness hotel, ahol valaha voltunk. A személyzet hihetetlenül kedves és segítőkész.
Köszönjük!
2016.06.03.

Hackenberger Család
2017-05-08 16:16:42

Egyik kedvenc szállodánk és még mindig szeretjük!
Köszönjük!
Hackenberger Család
2016.06.27.

Halász Bernát
2017-05-08 16:15:26

A szállodai személyzet nagyon kedves és segítőkész, a szálloda pedig rendkívül otthonos, nagyon élveztük az itt eltöltött időt. Minden alkalommal egyre jobban élveztük (idén volt az 5. alkalom). Kétszer, háromszor ennyi időt is szívesen eltöltenénk itt.! :-)
Köszönjük!
2016.07.03.

Szabó József
2017-05-08 16:12:27

Kell-e nagyobb bizonyíték a megelégedettségünkre annál, hogy az volt az ötödik rövid nyaralásunk Önöknél!
Maradjanak ilyenek!
2016.07.04.

Halász Árpádné
2017-05-08 16:10:46

Ebben az évben is mindennel 100 %-ig elégedettek voltunk, ezért is járunk Önökhöz vissza!!!
Nagyon jól kipihentük magunkat, ugyanazt a kedvességet, tisztaságot, nyugalmat tapasztaltuk most is, mint minden évben!
2016.07.03

Horváth Család
2017-05-08 16:06:24

Maximálisan elégedettek voltunk mindennel! Külön említést érdemel a személyzet kedvessége, segítőkészsége, az ételek minősége, mennyisége, a pincérek figyelmessége szintén kifogástalan. Reméljük lesz még lehetőségünk visszatérni a szállodába!
Köszönjük szépen!
Horváth család
2016.03.30

Bogdán Szabolcs
2017-05-08 16:03:27

Nagyon köszönünk mindent, minden tökéletes volt, a személyzet segítőkész, a konyha kitűnő. Lányom lisztérzékeny és az ő étkezését is meg tudták oldani! :)
2016.07.15.

Wachter István és Gabi
2017-05-08 16:02:08

Minden tökéletes volt!
Nagyon köszönünk mindent!
Gratulálunk az Igazgató úrnak, hogy egy ilyen csodálatos hotelt hozott létre. Köszönet továbbá valamennyi kollegáinak!
Wachter István és Gabi

Ugron Zoltán
2017-05-08 15:58:45

Köszönjük a dolgozóknak, hogy szorgos munkájukkal gondtalanná tették pihenésünket!
2016.08.14.

Balogh András, Dr. Balogh Artúr, Czömpöly Eleonóra
2017-05-08 15:56:54

Fantasztikus környezet, fantasztikus személyzet. Nagyon jó kikapcsolódás. Mindenkinek ajánlani fogjuk és szeretnénk még sokszor visszatérni.
2016.08.01

Mihályiék
2017-05-08 15:55:01

Nagyon köszönjük, hogy immár harmadik alkalommal élvezhettük vendégszeretetüket! Ismét kiválóan éreztük magunkat, "csak" felsőfokon tudunk beszélni Önökről! Remélem lesz lehetőségünk többször is visszatérni a Bakony környékének gyöngyszeméhez! Köszönet mindenért!

Tisztelettel: Mihályiék
2016.08.01.

Kovács István és családja
2017-05-08 15:50:54

Gratulálunk ehhez a nagyon exklúzív hotelhez, ami minden részről magas színvonalon történő kiszolgálás, maximális voltát jelzi. Remélem, hogy nemsokára találkozni tudunk. Jó egészséget, és töretlen munkát, minden jót kíván Kovács István és családja!
2016.09.10

Pósa Ádám
2017-05-08 15:42:25

Nagyon jól éreztük magunkat. A Hasik prospektus annyira tetszett Abigélnek (13 hónapos), hogy elvittük emlékbe... :-)
2016.09.14.

Bodóné dr. Zombori Marianna
2017-05-08 05:47:30

Többgyermekes családként a két legkisebbel évekig visszatérő vendégek voltunk, legkisebb lányunk 1,5 éves korától. Itt igazi családbarát szállodát találtunk, minden kérésünket igyekeztek teljesíteni, a szobák tágasak és kiválóan felszereltek, a személyzet nagyon kedves, barátságos, készséges. Konyhája, svédasztala olyan színvonalat képvisel (választék, ételek minősége), amit nagyon kevés helyen tapasztaltunk. Családias hangulatú, megtaláltuk itt a nyugalmat a pihenéshez, de mindig van lehetőség "pörgésre" is: számos hangulatos programot szervez rendszeresen a szálloda vezetősége. Kerékpárok, télen szánkók is rendelkezésre állnak. A környék gyönyörű, sok kirándulási lehetőséggel.
A több épületszárnyból álló szállodában gyermekeink szívesen és otthonosan barangoltak. Kinti-benti medence, szauna, minigolf, tenisz, játszótér, darts, csocsó, biliárd, ráadásul ingyenesen.
Nekünk sok szép emlékünk van Döbröntéről, a "Hasik"-ról, biztos vagyok benne, hogy még visszatérünk.

Horváth Gergely
2017-05-07 14:46:11

Kedves Hasik Hotel!

Köszönjük a vendéglátást és azt, hogy nagyfiúnk ballagását felejthetetlenné tették! Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Az ételek kitűnőek, a személyzet kedves és figyelmes volt! Minden gyermek és felnőtt nagyon jól érezte magát!
Bátran ajánlom mindenkinek!

Munkájukhoz további sok sikert és sok vendéget kívánunk!!
Köszönettel!
Horváth Gergely

Vass Tibor
2016-08-23 20:01:04

Kedves Hasik Hotel teljes személyzete!
Ötödször voltunk Önöknél (a szám már jelez valamit talán).
Köszönjük a figyelmes, de nem tolakodó vendéglátást!
Mindennel teljesen elégedettek voltunk, a recepciótól kezdve a takarítókig!
Örömmel láttuk, hogy fiatal tanulók vidáman, nagyon udvariasan szolgáltak fel!
Külön köszönet Bezzeg úrnak a jól összekovácsolt, és vezetett csapatnak!
Reméljük, hogy mielőbb élvezhetjük újra vendéglátásukat!
minden jót Kívánva: Vass Tibor

Gaál Diána
2016-08-19 16:30:17

Kedves Hasik Hotel,

3 éjszakát töltöttünk Önöknél, egy 7 éves ill. egy 4 hónapos kislánnyal. Nagyon kellemesen csalódtunk, a szobába be volt készítve minden ami egy pici babához szükséges, és a nagy sem unatkozott egy percig sem. A személyzet előzékeny, segítőkész volt. Az ételek nagyon finomak voltak. A wellness részleg is megfelelő. A kicsit borús idő ellenére is el tudtuk tölteni az időt. Úgy gondolom nem utoljára voltunk Önöknél.
Köszönettel: Gaál Diána

Hajnal Eszter
2016-08-05 17:39:05

Kedves Hasik Hotel!!
"Csak"dícséretet tudok írni!!Minden szuper volt míg nyaraltunk.Mindenki kedves,segítőkész,vendégszerető!!
Először jártunk itt de nem utoljára.
Munkájukhoz további sok sikert és sok vendéget kívánunk!!
Üdvözlettel: Hajnal Család

Ui.:külön gratulálunk a szakácsnak a finomabbnál,finomabb falatokért!!

Takács Tibor
2016-04-01 08:58:33

Kedves Hasik Hotel !

Húsvét hétvégén, fontos eseményt megünnepelni érkeztünk a párommal Önökhöz.
Köszönjük a hotel vezetésének és valamennyi személyzetének egyaránt, hogy ezt számunkra emlékezetessé tették. A szoba díszletétől az előzékeny, kedves kiszolgáláson keresztül a szolgáltatások minőségéig, minden tökéletes volt. Csodálatos, felejthetetlen 4 napban volt részünk.

A hotel csendes, festői környezetével , gyermek centrikus programjaival, helyiségeivel, wellness és sport létesítményeivel, maximálisan alkalmas, mind családok, mind párok pihenésére, kikapcsolódására.

Bátran ajánlom mindenkinek.
Köszönettel : Takács Tibor

Bognár Zoltán
2015-10-12 09:34:26

Kedves Hasik Hotelben dolgozók /a takarítónőtől az igazgatóig/!
Bár még csak két alkalommal voltunk Önöknél tavaly és tavalyelőtt, de úgy fogadtak bennünket, mintha minden héten visszajáró törzsvendégek lennénk.
Minden tiszta és rendes, a hangulat családias.
A fiatal személyzet rendkívül előzékeny, udvarias, a kiszolgálás tökéletes.
Az ételek finomak, választékosak, és bőségesek. Előzetesen jeleztem lisztérzékenységemet és nagy gondot fordítottak arra, hogy minden étkezésnél legalább annyi féléből válogathassak, mint a „normál” emberek.
A Wellness részleg is szuper.
A kicsit esős idő ellenére is ismételten kellemes hétvégét tölthettünk el a Hotelben.
Mindenkinek bátran ajánljuk, aki csendre, pihenésre vágyik.
Üdvözlettel: Bognár család

Feliratkozom az akció értesítőkre

Tovább
Hotel a Bakonyban Akciók Árak Programok Gasztronómia Lovasudvar Galéria Kapcsolat