Közösségi média

Vendégkönyv

Hornyák Józsefné
2020-03-04 16:08:31

Kiváló szálloda, csak ajánlani tudom mindenkinek. Szép tágas szobák, igényes berendezés, nem-zsúfolt wellness, kifogástalan személyzet. Kedvesség és udvariasság minden téren. Külön örömömre szolgált, hogy nem harminc fokban kellett aludnom, mint sok más helyen. A séfnek pedig egy külön gratuláció jár, minden étel ízletes és finom volt, a választékra sem lehetett panasz. Teljes elégedettséggel töltött el minket a múlt hétvége és máskor is jövünk!

Tovább

Tréning/csapatépítés/konferencia

A sikeres indoor-tréninghez, szemináriumhoz zavartalan környezetet, kitűnően felszerelt konferenciatermeket és rugalmas, készséges kiszolgáló-személyzetet biztosítunk.

Hasik Hotel - Nádasdy terem

Napjainkban mind több cég és cégvezető gondolja úgy, hogy a képzés, csapatépítés, tréning befektetés a jövőbe. A munkatársak folyamatos fejlesztésére nagy hangsúlyt fektető multinacionális vállatok szemlélete a magyarországi tréningpiacot is növekvő pályára állította, mellettük a kis- és középvállalkozások is egyre inkább megjelennek vendégeink között. A Hotel Hasik csapata tizenöt éves tapasztalattal, Top 100-as vállalatok, vezető tréningszervező cégek referenciájával rendelkezik, családias mérete az indoor és outdoor tréningek ideális helyszínévé teszi, így méltán nevezheti magát konferencia-hotelnek.

Szállodánk a kis létszámú vezetői tréningektől a 70-80 fős céges családi napokig a rendezvények széles körére kínál megoldást. Tegye feledhetetlenné rendezvényét, éljen a Hotel Hasik különleges ajánlatával! 60 fős létszámtól a szálloda lehetőséget biztosít a zártkörű rendezvényre, teljes szoba- és szolgáltatás kapacitásunk igénybevételével állunk vendégeink rendelkezésére (workshop, csapatépítés, indoor és outdoor programok, borkóstoló, esti zenés szórakozási lehetőségek, karaoke parti, műsoros est, hosszabbított wellness nyitva tartás, lovaglás).

Konferencia a Nádasdy-teremben:

A két oldalról természetes megvilágítású, légkondicionált, 75 m2 alapterületű különterem színházsoros ültetéssel 70, U-alakú asztallal, ill. szigetszerű asztal elrendezéssel 35-45 fő befogadóképességű. A kávészünetben üdítő, ásványvíz, kávé és házi pogácsa, házi, édes sütemények és szendvicsek fogyasztására a terem előtti előtérben, dohányzásra a teraszon, ill. a szálloda udvarán kijelölt helyen nyílik lehetőség.

Szeminárium az Eszterházy-teremben

Hasik Hotel - Eszterházy terem

35-50 fős légkondicionált, természetes megvilágítású exkluzív megjelenésű és professzionális felszereltségű tárgyalóterem kiváló helyszín indoor csapatépítésre, workshopra, szemináriumra. A kávészünetben üdítő, ásványvíz, kávé, sütemények és szendvicsek fogyasztására a terem előtti előtérben, dohányzásra a teremből közvetlenül megközelíthető kertben nyílik lehetőség.

Csapatépítés a Himfy-teremben

tréning helyszín

Kb. 40 fő kapacitású, lovagterem hangulatú társalgó-vendéglátó helység, amely megbeszélések, előadások, üzleti és magánjellegű étkezések mellett kiválóan alkalmas kevésbé hivatalos beszélgetésekre, csapatépítésre, kis létszámú workshopra. Kávészünet és a hozzá tartozó fogyasztás a teremben is lehetséges. A helységből közvetlenül nyílik a terasz.

Mindhárom konferenciatermünkben illetve a szálloda teljes területén ingyenes WIFI szolgáltatást biztosítunk saját laptoppal érkező vendégeinknek.

Outdoor tréning – outdoor csapatépítés

tréning helyszín

A szálloda közvetlen környezetében olyan közös kirándulásra invitáljuk Önöket, ahol a terep adta lehetőségek segítségével, (várrom, erdő, patakpart, lovarda stb.) a megszokotthoz képest más összefüggések mentén ismerhetik meg egymást, önmagukat.

A szabad levegőn, a mindennapi helyzetektől lényegesen eltérő körülmények között a közösségben megélt élmények, az együttesen megoldott feladok, a csapatszintű sikerélmény, a felébresztett kreativitás a kölcsönös megismerés és megértés mellett a csapatszellem erősödését és a cég iránti lojalitás erősödését célozzák. Az együttes, de mégis személyes tapasztalatszerzés, az egyéni képességek csapatmunkában kifejtett hatásának jelentősége segítenek megvilágosítani a csapat mint együttműködő egység lényegét.

tréning helyszín

A Hasik Hotel szakavatott partnereivel együttműködve szervez outdoor csapatépítéseket is, amelyek színvonalához hozzájárul a Bakony különleges tája, Döbrönte zavartalan környezete, a szállodával szemben található Himfy várrom, hogy az outdoor tréninghez egy igazán egyedülálló helyszínt kapjunk. Szállodánk szolgáltatásai, és a környéken véghez vihető szabadidős tevékenységek széles skálája szintén elősegítik, hogy mindenki megtalálja az ideális csapatépítő programot a kollégái számára. Ízelítő, a partnereink által kínált outdoor programok kínálatából:

  • Paintball
  • Bakonyi kisvonatozás
  • csapatépítő disznóvágás, sütés-főzés

Akik az ügyességüket (is) szeretnék próbára tenni, azokat a 28 km-re található Sobri Jóska Kalandparkban, Magyarország legnagyobb drótkötélpályája és különleges játékelemek várják.

Feliratkozom az akció értesítőkre

Tovább
Hotel a Bakonyban Akciók Árak Programok Gasztronómia Lovasudvar Galéria Kapcsolat