Angebotsnachfrage/Buchen

Angebotsnachfrage/Buchen

Wetter

weiter

Gästebuch

Erdélyiné Horváth Krisztina Ausztriából 2018.10.26-28
2018-11-15 16:17:48

Tisztelt Hotel, nem tudom hogy lehet szavakba önteni amit e röpke hétvége alatt kaptunk, a teljes felvilágosítás már érkezés előtt, gyönyörű szoba, külön toalett, csend béke nyugalom, azt hittem néha hogy a felső tízezer ember között vagyunk, kabátot elvettèk, barátságosan segítettek mindenben. Egy kedves úrral hosszabb ideig beszéltünk a pici falu és vár történetéről. A hölgyek talpraesett udvarias dolgozók, a hotel ennél többet nem adhat. Megfogott a kis falu, egy geológus történész is ámulva mesélt a vár tövében nekünk, lovaglás életemben először láttam ilyen gondozott és maximálisan felszerelt lovardát, lányom Boldog volt még esőben is. A kutyus hamar a barátunk lett. Csodás élmény volt a Lovas kocsival körülnèzni. A falu szívében egy pici bolt kedves mindig köszönő emberek. Annyira jó volt ott. A hotel igazgatója pedig jelesre vizsgázott. Köszönöm a segítséget és a finom bort. Kívánunk sok sikert mindenkinek. Én nem szoktam vissza járni sehova de megyünk. Több kedves ismerősömnek ajánlottam már önöket többen már foglaltak is. Szívből köszönünk mindent. Ui mint szakácsnő, a konyha fenomenális, semmit se tudok kritizálni.

weiter

Outdoor Ausflüge, Organisierung der Teambildungstouren

für Firmen. Wir laden Sie zu einem gemeinsamen Ausflug in der unmittelbaren Nähe des Hotels ein, wo für Sie die Möglichkeit besteht, durch Geländemöglichkeiten (Burgruine, Wald, Bachufer, Reithof usw) sich gegenseitig und auch sich selbst aufgrund anderer Zusammenhänge kennenzulernen.

Die Erlebnisse, die man im Freien, in den nicht alltäglichen Verhältnissen kollektiv sammelt, die gemeinsam gelösten Aufgaben, die Erfolge, die man auf Mannschaftsebene errungen hat, die entdeckte Kreativität tragen über das gegenseitige Kennenlernen und Verständnis zur Stärkung des Teamgeistes und zur Steigerung der Loyalität gegenüber der Firma bei. Die kollektiven und jedoch persönlichen Erfahrungen, und die individuellen Fähigkeiten führen dazu, dass das Wesentliche der Mannschaft als eine zusammenwirkende Einheit erläutert wird.

Newsletter Registrieren

weiter