Social media

Guestbook

Rókusz Gábor
2017-08-02 14:37:17

Örülök, hogy a sok szállás keresgélés után rátaláltam a Hasik szállodára, mivel nagyon jól éreztük magunkat és ez nagyban a személyzetnek köszönhető többi meg a környezet. A recepciós hölgyek mosolyogva, közvetlenül segítettek teljesíteni kérésünket, ami még vonzóbbá tette a szállodát. A konyhai személyzet minden megtett, hogy finomabbnál finomabb ételeket ehessünk, és a felszolgálok, teljes mértékben a vendégekért vannak a gyors és figyelmes kiszolgálásukkal. Természetesen a takarítók is gondoskodtak arról, hogy tiszta és rendezett szobában ill., helyiségekben lehessünk. Köszönjük, hogy Önöknél feltöltődhettünk és kikapcsolódhattunk a pillanatok alatt eltelt egy hét alatt.

Continue

Porcelanium in Herend

The world famous Porcelanium, Mini-Manufacture and Museum in Herend is about half an hour drive (33kms). Transportation is provided on request

Herend Porcelain

The town is most famous for its long tradition of excellent porcelain manufacturing. Founded in 1826, Herend Porcelain is one of the world's largest ceramic factories, specializing in luxury hand painted and gilded porcelain. In the mid-19th century it was purveyor to the Habsburg Dynasty and aristocratic customers throughout Europe. Many of its classic patterns are still in production. After the fall of communism in Hungary the factory was privatised and is now 75% owned by its management and workers, exporting to over 60 countries of the world. Prince William, Duke of Cambridge and Catherine Middleton got special painted Herend Porcelain as wedding gift from Hungary on 29 April 2011.

Link to sourse: wikipedia.org

More information

Subscribe to our newsletter

Continue
About us Special offers Prices Programs Gastronomy Equestrian Centre Gallery Contact