Social media

Guestbook

Bognár Zoltán
2015-10-12 09:34:26

Kedves Hasik Hotelben dolgozók /a takarítónőtől az igazgatóig/! Bár még csak két alkalommal voltunk Önöknél tavaly és tavalyelőtt, de úgy fogadtak bennünket, mintha minden héten visszajáró törzsvendégek lennénk. Minden tiszta és rendes, a hangulat családias. A fiatal személyzet rendkívül előzékeny, udvarias, a kiszolgálás tökéletes. Az ételek finomak, választékosak, és bőségesek. Előzetesen jeleztem lisztérzékenységemet és nagy gondot fordítottak arra, hogy minden étkezésnél legalább annyi féléből válogathassak, mint a „normál” emberek. A Wellness részleg is szuper. A kicsit esős idő ellenére is ismételten kellemes hétvégét tölthettünk el a Hotelben. Mindenkinek bátran ajánljuk, aki csendre, pihenésre vágyik. Üdvözlettel: Bognár család

Continue

Wellness hotel

We have time for what we decide to have time for…
There are things which are worth having time for.

This hotel in Bakony is an ideal place to enjoy a range of wellness programmes. From spring until late autumn our guests’ favourite place of recreation is the hotel park. There are two clay tennis courts, an outdoor swimming pool as well as deckchairs to have some cooling refreshments in the hottest days of the year. There is a wood playground next to the tennis courts (climbing tower, swing, sandpit, seesaw, revolving drum, giant garden chess, outdoor bowling) furthermore, there is a mini golf course awaiting the children.

wellness hotel

Our spacious and light indoor swimming pool is open between 7.00 a.m. and 11.00 p.m. throughout the year. The pool is equipped with a counter swim unit. There is also a bubble bath at 36°C, a sauna, an infrared sauna, a solarium, a fitness room with cardio equipment. In the massage room under the swimming pool level our staff awaits the visitors with a wide range of services. There is also a table tennis in the corner for those who feel fit enough to work out in a playful way.

wellness hotel

Our range of massages includes:

SPA massages (with aromatic oils):

DELUXE SPA massages:

Medical massages:

Specialities:

Subscribe to our newsletter

Continue