Request/reservation

Request/reservation

Weather

Continue

Social media

Guestbook

Erdélyiné Horváth Krisztina Ausztriából 2018.10.26-28
2018-11-15 16:17:48

Tisztelt Hotel, nem tudom hogy lehet szavakba önteni amit e röpke hétvége alatt kaptunk, a teljes felvilágosítás már érkezés előtt, gyönyörű szoba, külön toalett, csend béke nyugalom, azt hittem néha hogy a felső tízezer ember között vagyunk, kabátot elvettèk, barátságosan segítettek mindenben. Egy kedves úrral hosszabb ideig beszéltünk a pici falu és vár történetéről. A hölgyek talpraesett udvarias dolgozók, a hotel ennél többet nem adhat. Megfogott a kis falu, egy geológus történész is ámulva mesélt a vár tövében nekünk, lovaglás életemben először láttam ilyen gondozott és maximálisan felszerelt lovardát, lányom Boldog volt még esőben is. A kutyus hamar a barátunk lett. Csodás élmény volt a Lovas kocsival körülnèzni. A falu szívében egy pici bolt kedves mindig köszönő emberek. Annyira jó volt ott. A hotel igazgatója pedig jelesre vizsgázott. Köszönöm a segítséget és a finom bort. Kívánunk sok sikert mindenkinek. Én nem szoktam vissza járni sehova de megyünk. Több kedves ismerősömnek ajánlottam már önöket többen már foglaltak is. Szívből köszönünk mindent. Ui mint szakácsnő, a konyha fenomenális, semmit se tudok kritizálni.

Continue

Wellness hotel

We have time for what we decide to have time for…
There are things which are worth having time for.

This hotel in Bakony is an ideal place to enjoy a range of wellness programmes. From spring until late autumn our guests’ favourite place of recreation is the hotel park. There are two clay tennis courts, an outdoor swimming pool as well as deckchairs to have some cooling refreshments in the hottest days of the year. There is a wood playground next to the tennis courts (climbing tower, swing, sandpit, seesaw, revolving drum, giant garden chess, outdoor bowling) furthermore, there is a mini golf course awaiting the children.

wellness hotel

Our spacious and light indoor swimming pool is open between 7.00 a.m. and 11.00 p.m. throughout the year. The pool is equipped with a counter swim unit. There is also a bubble bath at 36°C, a sauna, an infrared sauna, a solarium, a fitness room with cardio equipment. In the massage room under the swimming pool level our staff awaits the visitors with a wide range of services. There is also a table tennis in the corner for those who feel fit enough to work out in a playful way.

wellness hotel

Our range of massages includes:

SPA massages (with aromatic oils):

DELUXE SPA massages:

Medical massages:

Specialities:

Subscribe to our newsletter

Continue