Request/reservation

Request/reservation

Weather

Continue

Guestbook

Erdélyiné Horváth Krisztina Ausztriából 2018.10.26-28
2018-11-15 16:17:48

Tisztelt Hotel, nem tudom hogy lehet szavakba önteni amit e röpke hétvége alatt kaptunk, a teljes felvilágosítás már érkezés előtt, gyönyörű szoba, külön toalett, csend béke nyugalom, azt hittem néha hogy a felső tízezer ember között vagyunk, kabátot elvettèk, barátságosan segítettek mindenben. Egy kedves úrral hosszabb ideig beszéltünk a pici falu és vár történetéről. A hölgyek talpraesett udvarias dolgozók, a hotel ennél többet nem adhat. Megfogott a kis falu, egy geológus történész is ámulva mesélt a vár tövében nekünk, lovaglás életemben először láttam ilyen gondozott és maximálisan felszerelt lovardát, lányom Boldog volt még esőben is. A kutyus hamar a barátunk lett. Csodás élmény volt a Lovas kocsival körülnèzni. A falu szívében egy pici bolt kedves mindig köszönő emberek. Annyira jó volt ott. A hotel igazgatója pedig jelesre vizsgázott. Köszönöm a segítséget és a finom bort. Kívánunk sok sikert mindenkinek. Én nem szoktam vissza járni sehova de megyünk. Több kedves ismerősömnek ajánlottam már önöket többen már foglaltak is. Szívből köszönünk mindent. Ui mint szakácsnő, a konyha fenomenális, semmit se tudok kritizálni.

Continue

Winter-Relaxation in Hasik style

Three days of meaningful, winter stay in the Bakony. The tiny village and a unique pair of high quality wellness hotel awaits the families, friends wishing to rest in Döbrönte.

The offer is valid between 1rd December 2019 – 22th December 2019, and between 1st January 2019 – 01stFebruary 2020. (Except 06-08.12.2019. and 14-16.02.2020.)


The package includes:

The package costs (for 2 persons for 2 nights):

Extra beds costs for children (including all services of the package)

Discounted prolonged stay with half-board for 2 persons: HUF 28.000 (in all of categories)

The tax of tourism is not included, it's HUF 400 person/night (from the age of 18). It is payable in the hotel in cash.


Request / Reservation

Subscribe to our newsletter

Continue

Social media