Angebotsnachfrage/Buchen

Angebotsnachfrage/Buchen

Wetter

weiter

Gästebuch

Napholczné Fülöp Mónika
2021-09-30 13:39:38

Idén szeptemberben voltunk 4. alkalommal a szállodában, ez már sok mindent elárul. És most sem csalódtunk. Már a szobafoglalásnál roppant figyelmesen úgy igazolták vissza a szállásunkat, hogy jelezték, tudomásuk van róla, hogy visszatérő vendégek vagyunk. Az első napon sajnos esett az eső, mi pedig eláztunk. Hogy könnyebben és gyorsabban száradjanak a ruháink, felajánlottak egy hősugárzót, ami nagyon jó szolgálatot tett. Igazán kedves volt az éttermi személyzet is. Nagyon örültünk egy régi kedves ismerősnek, annak a pincérnek, aki már 21 éve dolgozik a szállodában, így emlékeztünk rá korábbról. Tamás, az étteremvezető pedig különösen figyelmes volt, amikor az egyik desszerthez külön hozott nekem lekvárt az eredetileg kikészített csokoládészósz helyett. Apróság, mégis annyira jól esett! Szóval, mindenkinél őszinte figyelmességet tapasztaltunk, mosolyogtak, udvariasak és segítőkészek voltak. Ajánlom mindenkinek az aranykezű masszőr Lacit is, mindamellett, hogy fellazította letapadt izmaimat, nagyon jól el is szórakoztatott. Szóval, ha a Bakonyt választják úticélként, menjenek a Hasikba, mert ott nem fognak csalódni!

weiter

Winterschulferien in Hasik Hotel

Wir warten Sie zwischen Weichnachten und Silvester mit Festessen bei Kerzenlicht, reichhaltigen Kinder-, und Familienprogrammen und Wellness-Dienstleistungen. Fahren Sie Ski oder Schlitten im Schatten der romantischen Ruinen von Burg Himfy! Fantastische Kinderermäßigungen!

lovasszánKandalló és gyertyfény

Das Angebot gilt für die Zeit von 27. Dezember bis 29. Dezember 2019 oder 27. Dezember bis 30. Dezember 2019.

Inhalt des Packets:


Packetspreis für 2 Nächte für 2 Personen (abhängig von der Kategorie):

Preis für Kinder (auf Zusatzbett mit Halbpension):

Im Packetspreis ist die Fremdenverkehrssteuer (400.-HUF / Person / Nacht), die im Hotel bar zu bezahlen ist, nicht enthalten.Angebotsnachfrage / Buchen

Newsletter Registrieren

weiter