Ajánlatkérés/foglalás

Ajánlatkérés/foglalás

Időjárás

Tovább

Közösségi média

Vendégkönyv

Szabó József
2017-05-08 16:12:27

Kell-e nagyobb bizonyíték a megelégedettségünkre annál, hogy az volt az ötödik rövid nyaralásunk Önöknél! Maradjanak ilyenek! 2016.07.04.

Tovább

Nőnapi ajánlat - A Hölgyek kegyeiért...

Ajándékozzon különleges élményt Párjának, Családjának… Nőnapi ajánlatunkban a Pároké a főszerep! Ajándékok a hölgyeknek, gyertyafényes vacsora és éjszakai wellness.


Egy kis romantika, négycsillagos vendéglátással. Lepje meg párját egy feledhetetlen hétvégével, ünnepeljük a hölgyeket! Ha bármilyen extra meglepetést, bekészítést szeretne kedvesének, mondja el nekünk és mi segítünk megvalósítani!
Nőnapi ajánlatunk a 2021. március 05-07-i hétvégére érvényesA csomag tartalma:

*A csomag ára 2 fő részére, 2 éjszakára (kategóriától függően):

Gyermekek részére, 2 éjszakára, pótágyon, félpanzióval:

*Előfoglalási kedvezmény: 2021. február 01-jéig beérkező, 2 éjszakás foglalások esetén a fenti csomagárból további 10% kedvezményt biztosítunk!

Idegenforgalmi adó: 400,-Ft / fő / éj (18 éves kortól fizetendő).

A nőnapi hétvégére vonatkozóan 20.000,-Ft foglalót kérünk kedves Vendégeinktől. A fizetési határidő: 2021. március 1. Az előleg SZÉP kártyával is fizethető. Segédlet ITT!

Amennyiben a járványhelyzet nem teszi lehetővé az utazást, a foglalás KÖTBÉR NÉLKÜL lemondható, a befizetett előleg pedig év végéig szabadon felhasználható lesz!


Feliratkozom az akció értesítőkre

Tovább