Angebotsnachfrage/Buchen

Angebotsnachfrage/Buchen

Wetter

weiter

Gästebuch

Bognár Zoltán
2015-10-12 09:34:26

Kedves Hasik Hotelben dolgozók /a takarítónőtől az igazgatóig/! Bár még csak két alkalommal voltunk Önöknél tavaly és tavalyelőtt, de úgy fogadtak bennünket, mintha minden héten visszajáró törzsvendégek lennénk. Minden tiszta és rendes, a hangulat családias. A fiatal személyzet rendkívül előzékeny, udvarias, a kiszolgálás tökéletes. Az ételek finomak, választékosak, és bőségesek. Előzetesen jeleztem lisztérzékenységemet és nagy gondot fordítottak arra, hogy minden étkezésnél legalább annyi féléből válogathassak, mint a „normál” emberek. A Wellness részleg is szuper. A kicsit esős idő ellenére is ismételten kellemes hétvégét tölthettünk el a Hotelben. Mindenkinek bátran ajánljuk, aki csendre, pihenésre vágyik. Üdvözlettel: Bognár család

weiter

Pfingsten im Bakony

Ein echter Vorsommer-Wochenende in Döbrönte mit Familienprogrammen: Kinderprogramme und weitere Überraschungen! Für Kinder bis 6 Jahre sind gratis!

Hasik SpielgartenHasik Pool

Das Angebot gilt in der Zeit von 29. Mai bis 1. Juni 2020.

Inhalt des Packets:

Packetspreis für 3 Nächte (abhänging von der Kategorie):

Preis für Kinder für 3 Nächte (auf Zusatzbett, mit Halbpension):

Sonderpreis für Familien mit Unterkunft in 2 Zimmern mit Halbpension, für 3 Nächte (2 Erwachsenen und 2 Kinder unter 12 Jahre alt):

Im Packetspreis ist die Fremdenverkehrssteuer (400.-HUF/Person/Nacht - nur über 18 Jahre alt)  nicht enthalten.

Angebotsnachfrage / Buchen

Newsletter Registrieren

weiter