Ajánlatkérés/foglalás

Ajánlatkérés/foglalás

Időjárás

Tovább

Közösségi média

Vendégkönyv

Georg Lob
2020-04-09 11:43:55

Wir kommen seit 4 Jahren immer im Mai, zum Reiten nach Döbrönte. Unsere Gruppe besteht aus 2-4 Männer. Das Hotel ist spitze. Der familiäre Kontakt trägt dazu bei, das wir gerne jedes Jahr wiederkommen. Die Tagesritt in dem Bakony Gebirge sind traumhaft. Soli Unser Guide spricht sehr gut Deutsch und erfüllt uns jeden Wunsch. Leider wissen wir heute noch nicht, ob wir Ende Mai komm können. Das Hotel ist zur Zeit wegen des Cor Virus geschlossen. Wir hoffen das es weitergeht und wir später kommen können. Alles Gute und Gesundheit wünschen wir Josef und seinem Team. Georg, Winnes, Harald und Mac

Tovább

Tréning/csapatépítés/konferencia

A sikeres indoor-tréninghez, szemináriumhoz zavartalan környezetet, kitűnően felszerelt konferenciatermeket és rugalmas, készséges kiszolgáló-személyzetet biztosítunk.

Hasik Hotel - Nádasdy terem

Napjainkban mind több cég és cégvezető gondolja úgy, hogy a képzés, csapatépítés, tréning befektetés a jövőbe. A munkatársak folyamatos fejlesztésére nagy hangsúlyt fektető multinacionális vállatok szemlélete a magyarországi tréningpiacot is növekvő pályára állította, mellettük a kis- és középvállalkozások is egyre inkább megjelennek vendégeink között. A Hotel Hasik csapata tizenöt éves tapasztalattal, Top 100-as vállalatok, vezető tréningszervező cégek referenciájával rendelkezik, családias mérete az indoor és outdoor tréningek ideális helyszínévé teszi, így méltán nevezheti magát konferencia-hotelnek.

Szállodánk a kis létszámú vezetői tréningektől a 70-80 fős céges családi napokig a rendezvények széles körére kínál megoldást. Tegye feledhetetlenné rendezvényét, éljen a Hotel Hasik különleges ajánlatával! 60 fős létszámtól a szálloda lehetőséget biztosít a zártkörű rendezvényre, teljes szoba- és szolgáltatás kapacitásunk igénybevételével állunk vendégeink rendelkezésére (workshop, csapatépítés, indoor és outdoor programok, borkóstoló, esti zenés szórakozási lehetőségek, karaoke parti, műsoros est, hosszabbított wellness nyitva tartás, lovaglás).

Konferencia a Nádasdy-teremben:

A két oldalról természetes megvilágítású, légkondicionált, 75 m2 alapterületű különterem színházsoros ültetéssel 70, U-alakú asztallal, ill. szigetszerű asztal elrendezéssel 35-45 fő befogadóképességű. A kávészünetben üdítő, ásványvíz, kávé és házi pogácsa, házi, édes sütemények és szendvicsek fogyasztására a terem előtti előtérben, dohányzásra a teraszon, ill. a szálloda udvarán kijelölt helyen nyílik lehetőség.

Szeminárium az Eszterházy-teremben

Hasik Hotel - Eszterházy terem

35-50 fős légkondicionált, természetes megvilágítású exkluzív megjelenésű és professzionális felszereltségű tárgyalóterem kiváló helyszín indoor csapatépítésre, workshopra, szemináriumra. A kávészünetben üdítő, ásványvíz, kávé, sütemények és szendvicsek fogyasztására a terem előtti előtérben, dohányzásra a teremből közvetlenül megközelíthető kertben nyílik lehetőség.

Csapatépítés a Himfy-teremben

tréning helyszín

Kb. 40 fő kapacitású, lovagterem hangulatú társalgó-vendéglátó helység, amely megbeszélések, előadások, üzleti és magánjellegű étkezések mellett kiválóan alkalmas kevésbé hivatalos beszélgetésekre, csapatépítésre, kis létszámú workshopra. Kávészünet és a hozzá tartozó fogyasztás a teremben is lehetséges. A helységből közvetlenül nyílik a terasz.

Mindhárom konferenciatermünkben illetve a szálloda teljes területén ingyenes WIFI szolgáltatást biztosítunk saját laptoppal érkező vendégeinknek.

Outdoor tréning – outdoor csapatépítés

tréning helyszín

A szálloda közvetlen környezetében olyan közös kirándulásra invitáljuk Önöket, ahol a terep adta lehetőségek segítségével, (várrom, erdő, patakpart, lovarda stb.) a megszokotthoz képest más összefüggések mentén ismerhetik meg egymást, önmagukat.

A szabad levegőn, a mindennapi helyzetektől lényegesen eltérő körülmények között a közösségben megélt élmények, az együttesen megoldott feladok, a csapatszintű sikerélmény, a felébresztett kreativitás a kölcsönös megismerés és megértés mellett a csapatszellem erősödését és a cég iránti lojalitás erősödését célozzák. Az együttes, de mégis személyes tapasztalatszerzés, az egyéni képességek csapatmunkában kifejtett hatásának jelentősége segítenek megvilágosítani a csapat mint együttműködő egység lényegét.

tréning helyszín

A Hasik Hotel szakavatott partnereivel együttműködve szervez outdoor csapatépítéseket is, amelyek színvonalához hozzájárul a Bakony különleges tája, Döbrönte zavartalan környezete, a szállodával szemben található Himfy várrom, hogy az outdoor tréninghez egy igazán egyedülálló helyszínt kapjunk. Szállodánk szolgáltatásai, és a környéken véghez vihető szabadidős tevékenységek széles skálája szintén elősegítik, hogy mindenki megtalálja az ideális csapatépítő programot a kollégái számára. Ízelítő, a partnereink által kínált outdoor programok kínálatából:

Akik az ügyességüket (is) szeretnék próbára tenni, azokat a 28 km-re található Sobri Jóska Kalandparkban, Magyarország legnagyobb drótkötélpályája és különleges játékelemek várják.

Feliratkozom az akció értesítőkre

Tovább