Ajánlatkérés/foglalás

Ajánlatkérés/foglalás

Időjárás

Tovább

Közösségi média

Vendégkönyv

Napholczné Fülöp Mónika
2021-09-30 13:39:38

Idén szeptemberben voltunk 4. alkalommal a szállodában, ez már sok mindent elárul. És most sem csalódtunk. Már a szobafoglalásnál roppant figyelmesen úgy igazolták vissza a szállásunkat, hogy jelezték, tudomásuk van róla, hogy visszatérő vendégek vagyunk. Az első napon sajnos esett az eső, mi pedig eláztunk. Hogy könnyebben és gyorsabban száradjanak a ruháink, felajánlottak egy hősugárzót, ami nagyon jó szolgálatot tett. Igazán kedves volt az éttermi személyzet is. Nagyon örültünk egy régi kedves ismerősnek, annak a pincérnek, aki már 21 éve dolgozik a szállodában, így emlékeztünk rá korábbról. Tamás, az étteremvezető pedig különösen figyelmes volt, amikor az egyik desszerthez külön hozott nekem lekvárt az eredetileg kikészített csokoládészósz helyett. Apróság, mégis annyira jól esett! Szóval, mindenkinél őszinte figyelmességet tapasztaltunk, mosolyogtak, udvariasak és segítőkészek voltak. Ajánlom mindenkinek az aranykezű masszőr Lacit is, mindamellett, hogy fellazította letapadt izmaimat, nagyon jól el is szórakoztatott. Szóval, ha a Bakonyt választják úticélként, menjenek a Hasikba, mert ott nem fognak csalódni!

Tovább

Outdoor kirándulások, csapatépítő túrák

Egyedi csapatépítő játékok és programok színész animátorokkal, kiváló kommunikációval, rugalmas lebonyolítással és minőségi játékokkal, angol nyelven is, melyek kiválóan illeszkednek Döbrönte különleges helyszínéhez.

Nyomozás Döbröntén: Kommunikáció  központú, fantáziát és kreativitást erősítő, hatékony döntések meghozatalát elősegítő  csapatépítő játék.

Fergeteges Forgatás: Fantázia és kreativitás, státuszjátékokra épülő művészeti csapatépítő játék.

CSI: Az eredményes kommunikációt segítő, szuggesztivitást és koncentrációt erősítő logikai alapú csapatépítő játék

Gengszterek klubja: Szórakoztató, játékos, kommunikációra épülő csapatépítés

Betyáros kalandok: hagyományőrző, verbális és gesztikus kifejezőkészség erősítő, csapatkohéziót elősegítő játék

Gyalog Galopp: Stratégiai kalandjáték, csapatkohézió, helyzetkezelés, csoportdinamikai játékok.

Domino Day: Logikai és ügyességi egyedülálló csapatépítő program, melynek varázsa a közös építésben rejlik, és kikapcsolódást nyújt a megfáradt elméknek.

Világtőzsde: Látványos, dekorációban és színészi játékban bővelkedő stratégiai játék a világ hagyományjátékai megismerésével.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

TÖRJ UTAT MAGADNAK - Fókuszban a teljesítőképesség. Ha energiánkat edzésban tartjuk, akkor magas szinten, magas teljesítményt tudunk elérni. A jutalom a büszkeség, a siker felett érzett határtalan öröm és boldogságérzet, hogy megcsináltam, képes vagyok rá!

PARÁZSON JÁRUNK: A parázson járás, a nyílvesszőtörés, és a betonacél hajlítás gyakorlatok egyszerűsége meghökkentő!

KANÁLHAJLÍTÁS: Egy kanál meghajlítása olyan erőpróba, amely először talán képtelenségnek tűnik, de amitől biztosan mindenki derűre fakad!

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

HÁBORÚ A SZÁMOKKAL – AVAGY SZÁMHÁBORÚ FELNŐTTEKNEK
Klasszikus számháború kiegészítve számos újítással, fűszerezve számtalan izgalommal a falu felett emelkedő Szarvaskő várában.


PRÓBATÉTELEK NAPJA
A mesebeli szegény legénynek csak három próbatételt kellett kiállnia, a próbatételek napján résztvevőkre viszont sokkal több különböző, az egyéni bátorságot, és a csapat összetartását próbára tevő kihívás vár. Feladatok: íjászat, Leonardo hídja, csúzli-lövészet, rekeszépítés, horgászat, konzervdoboz – vadászat, különleges építmény a víz alatt...


KINCSKERESŐ KERÉKPÁRTÚRA
Kerékpártúra a Bakonyban, csodálatos természeti környezetben. Döbröntéről indulva két-keréken felfedezzük a környék nyugodt kis falvait, tarka mezőit és sűrű erdeit. Tekerés közben a résztvevőknek játékos rejtvényeket oldanak meg, hogy hozzájussanak azokhoz a GPS koordinátákhoz, melyekkel túránk végállomásán fel tudják kutatni a jól megérdemelt uzsonnát és frissítőt.


KALANDPÁLYA
A mesterségesen felépített kalandpályán a résztvevők kisebb csoportokra osztva teljesítik a különböző feladatokat, akadálypályákat, mindezt forgószínpad-szerűen.

KÉRJÉK "CSAPATRA SZABOTT" AJÁNLATUNKAT!

Feliratkozom az akció értesítőkre

Tovább