Ajánlatkérés/foglalás

Ajánlatkérés/foglalás

Időjárás

Tovább

Közösségi média

Vendégkönyv

Würtz Anna és Lévai Balázs
2019-01-02 16:58:59

Egy fergeteges szilvesztert töltöttünk a Hotelben és minden túlzás nélkül írom, hogy számukra tökéletes volt. Már a különböző szoba fajták miatt is, van minden igényre megfelelő szoba. A svéd asztalos reggeli és vacsora minden képzeletünket felül múlta a választékkal és változatosságával. Különösen a házias ízek voltak azok, amik nagyon tetszettek. A Wellness számunkra minden igényünket kielégítette. A kondi termet mi nem vettük igénybe, de kíváncsiságból benéztem és meglepő volt a sok különböző gép amivel edzeni lehetett. A személyzet minden tagja nagyon segítőkész és barátságos volt, akiktől nem lehetett lehetetlent kérni. Külön kiemelném Ruzsás Norbertet akivel már-már baráti lett a kapcsolat. Ami számunkra kiemelkedően feltűnt az az igazgató volt, aki aktívan részt vett a hotel minden percében és arra törekedett, hogy a vendégek mind egytől egyig jól érezze magát. (pedig sok más szállodában és hotelben még csak nem is találkoztunk az igazgatóval) Sajnos a lovardára nem maradt időnk, pedig nagyon kíváncsiak voltunk rá, de ezt legközelebb biztos bepótoljuk. Mikor még csak kerestük a szilveszteri programot és szállást, feltűnt a sok pozitív visszajelzés amit mi csak megerősíteni tudunk. Pihenésre, feltöltődésre kiváló, sőt akár cégeknek is különböző tréningekhez. Köszönjük a szíves vendéglátást, ahová szívesen visszatérünk!

Tovább

Outdoor kirándulások, csapatépítő túrák

Egyedi csapatépítő játékok és programok színész animátorokkal, kiváló kommunikációval, rugalmas lebonyolítással és minőségi játékokkal, angol nyelven is, melyek kiválóan illeszkednek Döbrönte különleges helyszínéhez.

Nyomozás Döbröntén: Kommunikáció  központú, fantáziát és kreativitást erősítő, hatékony döntések meghozatalát elősegítő  csapatépítő játék.

Fergeteges Forgatás: Fantázia és kreativitás, státuszjátékokra épülő művészeti csapatépítő játék.

CSI: Az eredményes kommunikációt segítő, szuggesztivitást és koncentrációt erősítő logikai alapú csapatépítő játék

Gengszterek klubja: Szórakoztató, játékos, kommunikációra épülő csapatépítés

Betyáros kalandok: hagyományőrző, verbális és gesztikus kifejezőkészség erősítő, csapatkohéziót elősegítő játék

Gyalog Galopp: Stratégiai kalandjáték, csapatkohézió, helyzetkezelés, csoportdinamikai játékok.

Domino Day: Logikai és ügyességi egyedülálló csapatépítő program, melynek varázsa a közös építésben rejlik, és kikapcsolódást nyújt a megfáradt elméknek.

Világtőzsde: Látványos, dekorációban és színészi játékban bővelkedő stratégiai játék a világ hagyományjátékai megismerésével.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

TÖRJ UTAT MAGADNAK - Fókuszban a teljesítőképesség. Ha energiánkat edzésban tartjuk, akkor magas szinten, magas teljesítményt tudunk elérni. A jutalom a büszkeség, a siker felett érzett határtalan öröm és boldogságérzet, hogy megcsináltam, képes vagyok rá!

PARÁZSON JÁRUNK: A parázson járás, a nyílvesszőtörés, és a betonacél hajlítás gyakorlatok egyszerűsége meghökkentő!

KANÁLHAJLÍTÁS: Egy kanál meghajlítása olyan erőpróba, amely először talán képtelenségnek tűnik, de amitől biztosan mindenki derűre fakad!

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

HÁBORÚ A SZÁMOKKAL – AVAGY SZÁMHÁBORÚ FELNŐTTEKNEK
Klasszikus számháború kiegészítve számos újítással, fűszerezve számtalan izgalommal a falu felett emelkedő Szarvaskő várában.


PRÓBATÉTELEK NAPJA
A mesebeli szegény legénynek csak három próbatételt kellett kiállnia, a próbatételek napján résztvevőkre viszont sokkal több különböző, az egyéni bátorságot, és a csapat összetartását próbára tevő kihívás vár. Feladatok: íjászat, Leonardo hídja, csúzli-lövészet, rekeszépítés, horgászat, konzervdoboz – vadászat, különleges építmény a víz alatt...


KINCSKERESŐ KERÉKPÁRTÚRA
Kerékpártúra a Bakonyban, csodálatos természeti környezetben. Döbröntéről indulva két-keréken felfedezzük a környék nyugodt kis falvait, tarka mezőit és sűrű erdeit. Tekerés közben a résztvevőknek játékos rejtvényeket oldanak meg, hogy hozzájussanak azokhoz a GPS koordinátákhoz, melyekkel túránk végállomásán fel tudják kutatni a jól megérdemelt uzsonnát és frissítőt.


KALANDPÁLYA
A mesterségesen felépített kalandpályán a résztvevők kisebb csoportokra osztva teljesítik a különböző feladatokat, akadálypályákat, mindezt forgószínpad-szerűen.

KÉRJÉK "CSAPATRA SZABOTT" AJÁNLATUNKAT!

Feliratkozom az akció értesítőkre

Tovább