Ajánlatkérés/foglalás

Ajánlatkérés/foglalás

Időjárás

Tovább

Közösségi média

Vendégkönyv

Király család
2020-06-16 09:12:39

Családunk szerint Magyarország legjobb szállodája. Immár 10 éve minden évben eltöltünk egy-egy hetet ebben a csodás hotelben. Volt év hogy többször is megfordultunk! Gyermekeink itt tanultak meg 3-4 évesen úszni, és most hogy már 15-17 évesek, amikor felmerült, hogy hova menjünk nyaralni egybehangzóan mondják, hogy hova máshova, mint a Hasikba. A nagyszerű személyzet utánozhatatlan! A környezet csodás! Itt tényleg megpihenhet az ember! Csak AJÁNLANI tudom mindenkinek!

Tovább

Outdoor kirándulások, csapatépítő túrák

Egyedi csapatépítő játékok és programok színész animátorokkal, kiváló kommunikációval, rugalmas lebonyolítással és minőségi játékokkal, angol nyelven is, melyek kiválóan illeszkednek Döbrönte különleges helyszínéhez.

Fergeteges Forgatás: Fantázia és kreativitás, státuszjátékokra épülő művészeti csapatépítő játék.

CSI: Az eredményes kommunikációt segítő, szuggesztivitást és koncentrációt erősítő logikai alapú csapatépítő játék

Gengszterek klubja: Szórakoztató, játékos, kommunikációra épülő csapatépítés

Betyáros kalandok: hagyományőrző, verbális és gesztikus kifejezőkészség erősítő, csapatkohéziót elősegítő játék

Gyalog Galopp: Stratégiai kalandjáték, csapatkohézió, helyzetkezelés, csoportdinamikai játékok.

Domino Day: Logikai és ügyességi egyedülálló csapatépítő program, melynek varázsa a közös építésben rejlik, és kikapcsolódást nyújt a megfáradt elméknek.

Világtőzsde: Látványos, dekorációban és színészi játékban bővelkedő stratégiai játék a világ hagyományjátékai megismerésével.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

TÖRJ UTAT MAGADNAK - Fókuszban a teljesítőképesség. Ha energiánkat edzésban tartjuk, akkor magas szinten, magas teljesítményt tudunk elérni. A jutalom a büszkeség, a siker felett érzett határtalan öröm és boldogságérzet, hogy megcsináltam, képes vagyok rá!

PARÁZSON JÁRUNK: A parázson járás, a nyílvesszőtörés, és a betonacél hajlítás gyakorlatok egyszerűsége meghökkentő!

KANÁLHAJLÍTÁS: Egy kanál meghajlítása olyan erőpróba, amely először talán képtelenségnek tűnik, de amitől biztosan mindenki derűre fakad!

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

HÁBORÚ A SZÁMOKKAL – AVAGY SZÁMHÁBORÚ FELNŐTTEKNEK
Klasszikus számháború kiegészítve számos újítással, fűszerezve számtalan izgalommal a falu felett emelkedő Szarvaskő várában.


PRÓBATÉTELEK NAPJA
A mesebeli szegény legénynek csak három próbatételt kellett kiállnia, a próbatételek napján résztvevőkre viszont sokkal több különböző, az egyéni bátorságot, és a csapat összetartását próbára tevő kihívás vár. Feladatok: íjászat, Leonardo hídja, csúzli-lövészet, rekeszépítés, horgászat, konzervdoboz – vadászat, különleges építmény a víz alatt...


KINCSKERESŐ KERÉKPÁRTÚRA
Kerékpártúra a Bakonyban, csodálatos természeti környezetben. Döbröntéről indulva két-keréken felfedezzük a környék nyugodt kis falvait, tarka mezőit és sűrű erdeit. Tekerés közben a résztvevőknek játékos rejtvényeket oldanak meg, hogy hozzájussanak azokhoz a GPS koordinátákhoz, melyekkel túránk végállomásán fel tudják kutatni a jól megérdemelt uzsonnát és frissítőt.


KALANDPÁLYA
A mesterségesen felépített kalandpályán a résztvevők kisebb csoportokra osztva teljesítik a különböző feladatokat, akadálypályákat, mindezt forgószínpad-szerűen.

KÉRJÉK "CSAPATRA SZABOTT" AJÁNLATUNKAT!

Feliratkozom az akció értesítőkre

Tovább